Quantcast
Υπουργική απόφαση για αναστολή εκτέλεσης αναγκαστικών μέτρων σε βάρος των πληγέντων από την κακοκαιρία - enikonomia.gr
share

Υπουργική απόφαση για αναστολή εκτέλεσης αναγκαστικών μέτρων σε βάρος των πληγέντων από την κακοκαιρία

δημοσιεύτηκε:

Του Γιώργου Λυκουρέντζου

Την έκδοση υπουργικής απόφασης για την αναστολή εκτέλεσης αναγκαστικών μέτρων σε βάρος των πληγέντων από την κακοκαιρία ανακοίνωσε από τη Βουλή ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας.

Το θέμα είχε φέρει στην Ολομέλεια ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας γνωστοποιώντας ότι με εντολή του Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη καταθέτει τροπολογία για τη λήψη των σχετικών μέτρων ανακούφισης.

Καταθέτοντας την τροπολογία ο κ. Δένδιας τόνισε ότι στην κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι επιχειρηματίες και τα φυσικά πρόσωπα μετά από την κακοκαιρία μετρούν ακόμα και οι ώρες τονίζοντας ότι η τροπολογία της Ν.Δ είναι στη βάση των μέτρων που ελήφθησαν και για το Μάτι καλώντας την κυβέρνηση να την κάνει άμεσα αποδεκτή.

Ο κ. Πιτσιόρλας πήρε τον λόγο και είπε ότι επικοινώνησε με το Υπουργείο Οικονομικών το οποίο προτίθεται άμεσα να εκδώσει σχετική υπουργική απόφαση καθώς δεν απαιτείται νομοθετική ρύθμιση.

Σε κάθε περίπτωση -τόνισε ο Υπουργός καλό θα ήταν όλοι να αναμένουν την υπουργική απόφαση και αν διαπιστωθεί κάποιο κενό η Βουλή να επανέλθει.


Πηγή: Real.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.