Quantcast
Ξεκινάει η συζήτηση του νομοσχεδίου για τις 120 δόσεις - Αναμένεται τροπολογία με τα θετικά μέτρα του Ζαππείου - enikonomia.gr
share

Ξεκινάει η συζήτηση του νομοσχεδίου για τις 120 δόσεις – Αναμένεται τροπολογία με τα θετικά μέτρα του Ζαππείου

δημοσιεύτηκε:

Του Γιώργου Λυκουρέντζου

Σε πολυνομοσχέδιο θετικών ρυθμίσεων μετατρέπεται επί της ουσίας το νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις μετά από την απόφαση της κυβέρνησης να μην καταθέσει ξεχωριστό νομοσχέδιο για τη 13η σύνταξη και τα υπόλοιπα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Ζάππειο αλλά να τα εντάξει με τροπολογία στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας.

Το νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις και τις ρυθμίσεις για τις συντάξεις χηρείας εισάγεται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής.


Η συζήτησή του αρχίζει στις 6 το απόγευμα με τις ομιλίες των εισηγητών και πιθανότατα εντός της ημέρας -το αργότερο μέχρι αύριο- αναμένεται να κατατεθεί και η τροπολογία με τα υπόλοιπα θετικά μέτρα όπως η 13η σύνταξη, η μείωση του ΦΠΑ κλπ.

Η ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί αύριο το βράδυ ωστόσο δεν αποκλείεται η προθεσμία αυτή να παραταθεί κατά μία ημέρα λόγω της τροπολογίας.

Έπειτα από τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι η Ν.Δ θα ψηφίσει κάθε θετικό μέτρο, τα μέτρα αναμένεται να περάσουν με ευρύτατη πλειοψηφία από τη Βουλή.


Πηγή: Real.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.