Quantcast
Διαβεβαίωση εκπροσώπων των σούπερ μάρκετ για άμεση μείωση των τιμών - enikonomia.gr
share

Διαβεβαίωση εκπροσώπων των σούπερ μάρκετ για άμεση μείωση των τιμών

δημοσιεύτηκε:

Για την άμεση μείωση των τιμών, μετά την ψήφιση της διάταξης για τη μείωση του ΦΠΑ, διαβεβαίωσαν οι εκπρόσωποι μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννη Δραγασάκη, αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννης Δραγασάκης επικοινώνησε σήμερα με τους: Μαρία και Γεράσιμο Σκλαβενίτη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, αντίστοιχα, της «Ι. & Σ. Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε», Γιάννη Μασούτη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.», Αριστοτέλη Παντελιάδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ» και Βασίλη Σταύρου, Brand President της «”Άλφα Βήτα” Βασιλόπουλος Α.Ε». Αντικείμενο των συζητήσεων ήταν η μείωση των τιμών των προϊόντων, μετά την ψήφιση του νέου νόμου που προβλέπει την αναπροσαρμογή του ΦΠΑ από 24% σε 13%.

Όλοι οι εκπρόσωποι των παραπάνω επιχειρήσεων διαβεβαίωσαν για την άμεση μείωση των τιμών και την ταχεία προσαρμογή της αγοράς, όπως θα προβλέπεται από τον νέο νόμο, προς όφελος των καταναλωτών και πελατών τους.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.