Quantcast
Νέο χρηματοδοτικό εργαλείο για νεοφυείς επιχειρήσεις - enikonomia.gr
share

Νέο χρηματοδοτικό εργαλείο για νεοφυείς επιχειρήσεις

δημοσιεύτηκε:

Ένα νέο χρηματοδοτικό μέσο, που θα ονομάζεται «grants to equity» και θα συμπληρώνει το Equifund για επενδύσεις μικρότερου μεγέθους από αυτές που τώρα χρηματοδοτεί το innovation window του Equifund, σχεδιάζει το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Αυτό δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για τις δημόσιες επενδύσεις και το ΕΣΠΑ, Γιάννης Τσακίρης, στο πλαίσιο της τελετής αποφοίτησης του δεύτερου κύκλου της θερμοκοιτίδας Invent ICT.

«Το Invent ICT είναι μια πρωτοβουλία ανθρώπων που μοιράζονται το όραμα μιας εξελιγμένης Ελλάδας που θέλει πίσω τα παιδιά της. Εμείς σχεδιάζουμε ένα νέο χρηματοδοτικό προϊόν που θα αντιμετωπίσει ακόμα ένα κενό στην αλυσίδα της χρηματοδότησης και θα συμβάλλει ουσιαστικά στην περαιτέρω ενίσχυση την νεοφυούς επιχειρηματικότητας και στη διεύρυνση του ελληνικού οικοσυστήματος.

Το νέο χρηματοδοτικό προϊόν ονομάζεται «grants to equity» και θα συμπληρώνει το Equifund, για επενδύσεις μικρότερου μεγέθους από αυτές που τώρα χρηματοδοτεί το innovation window του Equifund. Στόχος του θα είναι να δημιουργήσει μια ακόμα δεξαμενή βιώσιμων νεοφυών επιχειρήσεων», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Τσακίρης.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.