Quantcast
Η κυβέρνηση έχει στόχο τη δημιουργία Συνεταιριστικής Τράπεζας Γης - enikonomia.gr
share

Η κυβέρνηση έχει στόχο τη δημιουργία Συνεταιριστικής Τράπεζας Γης

δημοσιεύτηκε:

Στον περιορισμό της ψαλίδας τιμών αγροτικών προϊόντων μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή με τη δημιουργία συνεταιριστικής τράπεζας γης, μεγαλύτερη χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ιδίω, στα θερμοκήπια και τις κτηνοτροφικές μονάδες, καθώς και με τη θεσμοθέτηση ειδικού πλαισίου για νέους συνεταιρισμούς  στοχεύει η κυβέρνηση.

Αυτό ανέφερε ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Δημήτρης Γελαλής, στις εργασίες του 2ου Ελληνογερμανικού Φόρουμ Τροφίμων, που διοργάνωσε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με την  BASF Ελλάς  στο Λιτόχωρο Πιερίας.

Ο κ. Γελαλής ανέλυσε την πολιτική της κυβέρνησης για τον αγροτικό τομέα, τονίζοντας ότι «το υπουργείο υποστηρίζει ένα νέο παραγωγικό και αναπτυξιακό μοντέλο, στη βάση της οικονομίας kai των κοινωνικών αναγκών, με βασικούς στόχους την παραγωγή πιστοποιημένων προϊόντων ποιότητας με αυστηρές προδιαγραφές, ενιαία πρότυπα και σήματα ποιότητας και αξιόπιστο σύστημα ελέγχων».

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.