Quantcast
Κορονοϊός: Σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών - Τι συζητήθηκε - enikonomia.gr
share

Κορονοϊός: Σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών – Τι συζητήθηκε

δημοσιεύτηκε:

Ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή αρμόδιων υπουργών, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Οικονομικών, με αντικείμενο τις εξελίξεις για τον κορονοϊό.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνης Γεωργιάδης, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο υφυπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, οι υφυπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης και Γιάννης Τσακίρης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος, η Γενική Γραμματέας Συντονισμού Οικονομικών και Αναπτυξιακών Πολιτικών Βίκυ Λοΐζου και ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρης Σκάλκος.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, στη σύσκεψη αποτιμήθηκε η κατάσταση, αξιολογήθηκαν οι αρχικές επιπτώσεις του προβλήματος στην ελληνική οικονομία, συζητήθηκαν εναλλακτικές μελλοντικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπισή του, στο πλαίσιο συντονισμού ενεργειών και με τους Ευρωπαίους εταίρους, και αποφασίστηκε η διενέργεια τακτικών συναντήσεων με τη συμμετοχή και του Υπουργείου Υγείας. Σημειώνεται, επίσης, ότι “απαιτείται νηφαλιότητα, εγρήγορση και υπευθυνότητα” για το ζήτημα.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.