Quantcast
Κορονοϊός: Πώς θα ενημερώνονται οι δικαιούχοι του ελάχιστου εισοδήματος και επιδόματος στέγασης - Τι αλλάζει - enikonomia.gr
share

Κορονοϊός: Πώς θα ενημερώνονται οι δικαιούχοι του ελάχιστου εισοδήματος και επιδόματος στέγασης – Τι αλλάζει

δημοσιεύτηκε:

Με εξατομικευμένη πληροφόρηση μέσω SMS και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα ενημερώνει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων τους δικαιούχους του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος και του επιδόματος στέγασης για την παράταση της ισχύος της αίτησής τους κατά 1 μήνα και δεν θα χρειάζεται να μεταβούν στο δήμο που ανήκουν ή σε Κέντρο Κοινότητας.
Σημειώνεται ότι το υπουργείο προβαίνει σε αυτή την ενέργεια ύστερα από σχετική πρωτοβουλία που έλαβε η υφυπουργός Εργασίας, αρμόδιας για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου.
Η δήλωση της κ. Μιχαηλίδου
Η κ. Μιχαηλίδου, δήλωσε σχετικά: «Στις δύσκολες αυτές συνθήκες, που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ως χώρα, η μέριμνα της πολιτείας για τους συμπολίτες μας που λαμβάνουν κρατική βοήθεια, έχει ιδιαίτερη αξία. Παρατείνουμε την ισχύ των αιτήσεων για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και το επίδομα στέγασης κατά έναν μήνα και, παράλληλα, ενημερώνουμε τους δικαιούχους με όλους τους δυνατούς τρόπους, ώστε όλοι, όσοι δικαιούνται τη διευκόλυνση αυτή, να το γνωρίζουν και να μην ταλαιπωρηθούν χωρίς λόγο».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.