Quantcast
Κορονοϊός: "Τσουχτερές" οι τιμές για μια βουτιά στην Αττική -ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Κορονοϊός: “Τσουχτερές” οι τιμές για μια βουτιά στην Αττική -ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Βαθιά το χέρι στη τσέπη θα πρέπει να βάλει κανείς για να απολαύσει μια βουτιά σε μια από τις πλαζ της Αττικής εν μέσω πανδημίας.
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Mega, “βουτιά” και τάληρο…θα μπορούσε να ήταν η παράφραση μιας παλιάς διαφήμισης, που όμως βρίσκει την εφαρμογή της στις πλαζ της Αττικής. Ο υδράργυρος ανεβαίνει και όσο η ανάγκη για ένα δροσερό μπάνιο γίνεται μεγαλύτερη, ορισμένοι ιδιοκτήτες beach bar βρίσκουν την ευκαιρία να… “αλατίσουν” τις τιμές.
Μια απλή είσοδος, σε συνδυασμό με τις αναγκαίες ξαπλώστρες κάτω από την προστατευτική ομπρέλα βγάζουν από την πρώτη στιγμή από την τσέπη μιας τετραμελούς οικογένειας που θέλει μπάνιο το Σάββατο ή την Κυριακή το σεβαστό ποσό των 30 ευρώ.
Μια σύγκριση τιμών με το 2019 αποδεικνύει πως κάποιοι πάνε να βγάλουν τα σπασμένα του κορονοϊού μέσα στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού.Σε μια από τις πλαζ που το Mega έκανε αυτοψία εντοπίσαμε πως το 2019 η τιμή εισόδου τις καθημερινές ήταν 5 ευρώ, ενώ φέτος είναι 6 ευρώ. Τα Σαββατοκύριακα η είσοδος ήταν 6 ευρώ ενώ το 2020 έφτασε τα 7,5 ευρώ.
Πέρυσι η είσοδος περιλάμβανε και την ξαπλώστρα, ενώ φέτος η σκιά κάτω από την ομπρέλα πληρώνεται ακριβά.
Τσουχτερές είναι οι τιμές και για να φάει κανείς και να απολαύσει έναν καφέ αφού κατά μέσο όρο το κόστος αγγίζει τα 60 ευρώ.
Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.