Quantcast
ΔΕΗ - Τιμολόγια ρεύματος: Ποιοι δικαιούνται διπλάσια έκπτωση και μέχρι πότε - enikonomia.gr
share

ΔΕΗ – Τιμολόγια ρεύματος: Ποιοι δικαιούνται διπλάσια έκπτωση και μέχρι πότε

δημοσιεύτηκε:

Εκπτώσεις στα τιμολόγια ρεύματος και δωρεάν πάγιο παρέχει έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2020 η ΔΕΗ στους οικιακούς πελάτες της, τις επιχειρήσεις και τους ευάλωτους καταναλωτές, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Επιχείρησης Γιώργος Στάσσης.
Συγκεκριμένα έως τις 31 Δεκεμβρίου ισχύουν τα εξής:
-Νέο πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας με ισχύ από την 1η Οκτωβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου που περιλαμβάνει επιπλέον έκπτωση 8% στους ευάλωτους καταναλωτές και 8% έκπτωση σε όσους καταναλώνουν άνω των 2.000 κιλοβατωρών ρεύμα. Δωρεάν πάγιο για όλους τους καταναλωτές και διπλασιασμό της έκπτωσης για όσους λαμβάνουν ηλεκτρονικά τον λογαριασμό από 5 σε 10 ευρώ.
-Δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση στο νούμερο 800 900 1000
-Διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας 24 καταστημάτων της έως τις 8 το βράδυ. Σε 74 καταστήματα υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης κατόπιν ραντεβού.
Το νέο οικιακό τιμολόγιο της ΔΕΗ και η επιπλέον έκπτωση 100 ευρώ
Η ΔΕΗ προσφέρει στους καταναλωτές ρεύματος νέο οικιακό τιμολόγιο με σταθερή χρέωση χωρίς κλιμάκια κατανάλωσης και ρήτρες αναπροσαρμογής.
Πρόκειται για το προϊόν myHomeEnter το οποίο διατίθεται με έκπτωση 100 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό, για τις συμβάσεις που θα υπογραφούν έως τις 30 Νοεμβρίου. Αναλυτικά, όπως επισημαίνει η ΔΕΗ τα χαρακτηριστικά του νέου προγράμματος, που έχει 24μηνη διάρκεια, έχουν ως εξής:
“-Χαμηλότερη χρέωση ενέργειας( σε σχέση με τα ισχύοντα τιμολόγια)
-Χαμηλό πάγιο.
-Μια ενιαία χρέωση ενέργειας/kWh ανεξάρτητα από το ύψος της κατανάλωσης.
-Έκπτωση συνέπειας και επιπλέον 2% έκπτωση για εξόφληση με πάγια εντολή.
-100 ευρώ έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό,
-Η προσφορά ισχύει για για νέους και υφιστάμενους πελάτες που θα επιλέξουν μηνιαίο ηλεκτρονικό λογαριασμό και για αιτήσεις που θα υποβληθούν έως τις 30 Νοεμβρίου”.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.