Quantcast
Εστίαση: Έως σήμερα οι αιτήσεις για την επιδότηση - Ποιοι θα έχουν "δεύτερη ευκαιρία" - enikonomia.gr
share

Εστίαση: Έως σήμερα οι αιτήσεις για την επιδότηση – Ποιοι θα έχουν “δεύτερη ευκαιρία”

δημοσιεύτηκε:

Ανοικτή για αιτήσεις έως και σήμερα 30 Ιουλίου και ώρα 15.00 θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα στο πλαίσιο της “Επανεκκίνησης της Εστίασης”. Η δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους.
Στο μεταξύ τη δυνατότητα να υποβάλουν νέα αίτηση για την επιδότηση του ΕΠΑνΕΚ που αφορά στην προμήθεια των πρώτων υλών- επανεκκίνηση της εστίασης έχουν οι επιχειρήσεις του κλάδου που απορρίφθηκαν. Οι παραπάνω μπορούν να υποβάλουν αίτηση έως την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021 στις 3 μ.μ. για την επιδότηση και αφορά μόνο τις επιχειρήσεις των οποίων η αίτηση χρηματοδότησης που θα υποβληθεί έως και τις 30 Ιουλίου 2021 στις 3μμ θα απορριφθεί.
Πρόκειται για την τρίτη τροποποίηση που γίνεται στην Πρόσκληση της Δράσης «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για Προμήθεια Πρώτων Υλών – ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ» του ΕΠΑνΕΚ.
Το δικαίωμα νέας υποβολής παύει να υφίσταται σε περίπτωση που η επιχείρηση αυτή ενταχθεί στη Δράση. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται η δυνατότητα των επιχειρήσεων του κλάδου της εστίασης να επωφεληθούν από τη συμμετοχή τους στη Δράση. Η Δράση στοχεύει στην επιχορήγηση ΜμΕ και Μεγάλων Επιχειρήσεων του κλάδου της εστίασης για τη στήριξη μετά την επανεκκίνηση της λειτουργίας τους, υπό το καθεστώς της πανδημίας της νόσου COVID-19, με την προμήθεια πρώτων υλών απαραίτητων για τη λειτουργία τους. Η Δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.