Quantcast
Μασουράκης: Θα υπάρξει συμφωνία, αλλά το θέμα είναι οι επενδύσεις - enikonomia.gr
share

Μασουράκης: Θα υπάρξει συμφωνία, αλλά το θέμα είναι οι επενδύσεις

δημοσιεύτηκε:

Η κυβέρνηση θα υπογράψει συμφωνία, όσο καλύτερη γίνεται, με τους θεσμούς, αλλά το θέμα θα είναι στην εφαρμογή της δήλωσε ο επικεφαής οικονομολόγος του ΣΕΒ Μιχάλης Μασουράκης, μιλώντας στην εκπομπή “στον ενικό” του Νίκου Χατζηνικολάου.

Η κυβέρνηση πρέπει να γίνει πιο φιλική προς τις επιχειρήσεις και την επιχειρηματικότητας, τόνισε ο κ. Μασουράκης, προσθέτοντας ότι οι επιχειρήσεις δεν έχουν λόγο ύπαρξης χωρίς επενδύσεις. 

Ο κ. Μασουράκης ρώτησε τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα, αν το κενό των 2,3 δισ. ευρώ με τους δανειστές σημαίνει ότι οι τελευταιοι απορρίπτουν μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση, κάτι που ο κ. Μάρδας επιβεβαίωσε. 

Ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Κώστας Κόλλιας ρώτησε τον κ. Μάρδα αν η κυβέρνηση έχει σχέδιο για το τι θα κάνει μετά τη συμφωνία και πώς θα αναπτυχθεί η οικονομία. Ο αναπληρωτής υπουργός απάντησε ότι η κυβέρνηση κάνει κινήσεις πολιτικής, εκτός από τη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς, και σημείωσε ότι θα προχωρήσει και σε μία άλλη πολιτική ιδιωτικοποιήσεων. 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.