Quantcast
Σκρέκας: Μείωση στους λογαριασμούς ρεύματος από το νέο έτος - enikonomia.gr
share

Σκρέκας: Μείωση στους λογαριασμούς ρεύματος από το νέο έτος

δημοσιεύτηκε:

Έρχεται νέα μείωση στους λογαριασμούς ρεύματος. Όπως δήλωσε ο Κώστας Σκρέκας στον ΣΚΑΪ «οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις στους λογαριασμούς δεν έχουν να κάνουν με την αύξηση στην τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι μακροπρόθεσμα θα υπάρξουν και ελαφρύνσεις που έχουν να κάνουν με τα τέλη που υπάρχουν στους λογαριασμούς ρεύματος.

Ο ίδιος τόνισε ότι «από την επόμενη χρονιά θα υπάρξει σημαντική μείωση που θα ανακοινώσουμε τις επόμενες εβδομάδες σε ό,τι αφορά τις ΥΚΩ γιατί έχουμε προχωρήσει στη μικρή ηλεκτρική διασύνδεση της Κρήτης και από εκεί θα εξοικονομήσουμε αρκετές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από την επόμενη χρονιά, τα οποία θα αφαιρεθούν από τους λογαριασμούς των καταναλωτών».

«Έως το τέλος του χρόνου θα ξέρουμε ποια ακριβώς θα είναι αυτή η ελάφρυνση. Την έχουμε υπολογίσει, είναι αρκετά σημαντική, και θα ανακοινώσουμε και ποια θα είναι η ελάφρυνση τα επόμενα χρόνια από τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις (τέλη) μέσα από το επενδυτικό πλάνο που προωθούμε ως κυβέρνηση και ο ΑΔΜΗΕ, ο αρμόδιος διαχειριστής, υλοποιεί» συνέχισε ο υπουργός Ενέργειας.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.