Quantcast
Περιμένει 9 μήνες τη σύνταξη χηρείας - Τι καταγγέλλει 77χρονη - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Περιμένει 9 μήνες τη σύνταξη χηρείας – Τι καταγγέλλει 77χρονη – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Γυναίκα 77 ετών περιμένει 9 μήνες τη σύνταξη χηρείας και αντιμετωπίζει και σοβαρά προβλήματα στην όρασή της.

Πρόκειται για την κυρία Ελένη η οποία κατήγγειλε στο MEGA ότι “όταν πέθανε στις 11 Απριλίου 2021 ο σύζυγός μου, μου έδωσαν μια διορία 20 ημερών για να ετοιμάσω όλα τα χαρτιά για να καταθέσω τον φάκελο για σύνταξη χηρείας. Στις 27/4 /2021 τα κατέθεσα”.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας ότι “περίμενε για το θέμα της περίπου ένα εξάμηνο και μετά θέλησε να ενημερωθεί τι έχει γίνει”. Έπαιρνε τηλέφωνο στον ΕΦΚΑ Τρίπολης γιατί εκεί είχε καταθέσει τα χαρτιά της και κανείς δεν της απαντούσε, τόνισε με έμφαση και ανέφερε ότι στις 11 Νοεμβρίου πήγε μαζί με την εγγονή της από εκεί και βρήκε την κυρία που είναι για τις συντάξεις.

Η κυρία Ελένη παρακάλεσε την κυρία για το θέμα της, γιατί δεν έχει κανένα άλλο εισόδημα, δεν παίρνει ούτε ατομική σύνταξη αλλά ούτε και επίδομα για τα μάτια της που είναι αναπηρία 85% , ωστόσο οι Επιτροπές της έδωσαν το 42%.

“Θέλω να δω αν θα πάρω τη σύνταξη χηρείας… είμαι 77 ετών, θα τη βγάλουν ύστερα από καιρό που θα με στείλουν στον Άδη;” διερωτήθηκε η ίδια.
“Δεν έχω κανένα εισόδημα και χρωστάω τα πάντα. Έχω τεράστιο πρόβλημα όρασης, δεν έχω συνοδό, είμαι μόνη μου” σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.