Quantcast
Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Στόχος η εθνική ενότητα και η επανεκκίνηση της οικονομίας - enikonomia.gr
share

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Στόχος η εθνική ενότητα και η επανεκκίνηση της οικονομίας

δημοσιεύτηκε:

«Η διαφύλαξη της εθνικής ενότητας και της κοινωνικής συνοχής, σε συνδυασμό με την επανεκκίνηση της οικονομίας, αποτελεί το πρόσταγμα της επόμενης μέρας του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου. Το πρώτο βήμα έγινε με τη σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Με αίσθημα ευθύνης, πλέον, οφείλουν όλοι οι πολιτικοί παράγοντες να ανοίξουν δρόμο στην ελπίδα».

Τη δήλωση αυτή έκανε ο πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Μιχάλης Μαΐλλης, τονίζοντας ότι «η εξομάλυνση της λειτουργίας του τραπεζικού συστήματος, η ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης, η τροχοδρόμηση ενός αξιόπιστου προγράμματος μεταρρυθμίσεων και η ανασυγκρότηση του παραγωγικού ιστού δεν μπορούν άλλο να περιμένουν».

Ο ίδιος προσθέτει ότι «στην προσπάθεια αυτή δε χωρούν πισωγυρίσματα και μικροκομματικές σκοπιμότητες» και επισημαίνει με έμφαση ότι το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο παραμένει αρωγός στην εθνική πορεία με μόνο στόχο τη σωτηρία της Ελληνικής οικονομίας, εντός της ζώνης του ευρώ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.