Quantcast
Το δηκτικό σκίτσο της Telegraph για τον Κάμερον, το Brexit και τη Σύνοδο Κορυφής - enikonomia.gr
share

Το δηκτικό σκίτσο της Telegraph για τον Κάμερον, το Brexit και τη Σύνοδο Κορυφής

δημοσιεύτηκε:

Με ένα σκίτσο όλο νόημα η βρετανική εφημερίδα «The Telegraph» σχολίασε τη χθεσινή, κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής, κατά την οποία συζητήθηκε η έξοδος της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου. Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο της χθεσινής Συνόδου, τέθηκε επίσης και στο επίκεντρο του σχολιασμού του δηκτικού σκίτσου της βρετανικής εφημερίδας.

Στο σκίτσο, το οποίο απεικονίζει ένα δείπνο εργασίας, δείχνει όλους τους Ευρωπαίους ηγέτες να απολαμβάνουν μαζί ένα πλουσιοπάροχο γεύμα σε ένα μεγάλο τραπέζι και τον Βρετανό πρωθυπουργό μόνο του, σε ένα πολύ μικρό τραπεζάκι να τρώει μία μικρή μερίδα. Στο μεγάλο τραπέζι διακρίνονται ξεκάθαρα η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.

Μάλιστα, η Άνγκελα Μέρκελ απεικονίζεται να πετάει ένα μικρό κομμάτι κρέας από το μεγάλο τραπέζι στο οποίο κάθεται στον Βρετανό πρωθυπουργό που κάθεται μόνος του.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.