Quantcast
Πούτιν: Υπέρ της συμφωνίας ΟΠΕΚ-Ρωσίας για «πάγωμα» της παραγωγής πετρελαίου - enikonomia.gr
share

Πούτιν: Υπέρ της συμφωνίας ΟΠΕΚ-Ρωσίας για «πάγωμα» της παραγωγής πετρελαίου

δημοσιεύτηκε:

Θετικός σε μια συμφωνία μεταξύ ΟΠΕΚ και Ρωσίας για το πάγωμα της προσφοράς πετρελαίου είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος δηλώνει ότι η διαφωνία για τη συμμετοχή του Ιράν μπορεί να επιλυθεί.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg, σε συνέντευξή του δήλωσε ότι «έχει οικονομικό νόημα και είναι λογικό και έτσι θα ήταν σωστό να βρούμε κάποιο είδος συμβιβασμού».

«Είμαι πεπεισμένους ότι όλοι το αντιλαμβάνονται αυτό. Πιστεύουμε ότι αυτή είναι η σωστή απόφαση για την παγκόσμια ενέργεια», πρόσθεσε.

Ο Ρώσος πρόεδρος σημείωσε ότι παρά την κατάρρευση των συνομιλιών τον Απρίλιο για τη συμμετοχή του Ιράν σε μια συμφωνία που θα προβλέπει το πάγωμα της παραγωγής, σήμερα οι περισσότερες χώρες συμφωνούν ότι η χώρα έχει το δικαίωμα να συνεχίσει να ενισχύει την παραγωγή της μετά την άρση των δυτικών κυρώσεων.

«Το Ιράν ξεκινά από πολύ χαμηλή θέση, λόγω των γνωστών κυρώσεων που επιβλήθηκαν στη χώρα», σημείωσε. «Θα ήταν άδικο να το αφήσουμε στα επίπεδα αυτά».

Πηγή: O Πούτιν πιέζει για συμφωνία ΟΠΕΚ-Ρωσίας σε πάγωμα παραγωγής πετρελαίου | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/286233/o-poytin-piezei-gia-symfonia-opek-rosias-se-pagoma-paragogis-petrelaioy#ixzz4J5EmjQOS

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.