Quantcast
Νέο σύστημα ελέγχου της μετανάστευσης σχεδιάζει η Βρετανία - enikonomia.gr
share

Νέο σύστημα ελέγχου της μετανάστευσης σχεδιάζει η Βρετανία

δημοσιεύτηκε:

Η Βρετανία θα επιδιώξει την υιοθέτηση ενός συστήματος για τη μετανάστευση που θα επιτρέπει στην κυβέρνηση να αποφασίζει ποιος θα εισέρχεται στη χώρα κι όχι ενός συστήματος συγκέντρωσης μορίων που θα δίδει αυτομάτως το δικαίωμα εισόδου στη χώρα σε αυτούς που πληρούν κάποια κριτήρια, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της πρωθυπουργού της Βρετανίας Τερέζα Μέι.

Η Μέι, η οποία έχει δεσμευτεί να καταστήσει αυστηρότερους τους μεθοριακούς ελέγχους, δήλωσε χθες ότι δεν τάσσεται υπέρ ενός συστήματος συγκέντρωσης μορίων που θα διαχωρίζει τους αιτούντες βάσει κάποιων παραγόντων όπως η μόρφωσή τους και οι δεξιότητές τους.

“Ένα σύστημα συγκέντρωσης μορίων θα έδινε στους ξένους πολίτες το δικαίωμα να έρθουν στη Βρετανία αν ανταποκρίνονταν σε ορισμένα κριτήρια”, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος της Μέι.

“Ένα σύστημα για τη μετανάστευση που θα είναι λειτουργικό για τη Βρετανία θα διασφαλίζει ότι το δικαίωμα να αποφασίζει ποιος θα έρθει στη χώρα θα ανήκει στην κυβέρνηση”, πρόσθεσε η εκπρόσωπος της Βρετανίδας πρωθυπουργού.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.