Quantcast
Ζαλάδα προκαλεί η υπερπολυτελής έπαυλη του Πρινς - enikonomia.gr
share

Ζαλάδα προκαλεί η υπερπολυτελής έπαυλη του Πρινς

δημοσιεύτηκε:

Τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στην έπαυλη του Πρινς, Paisley Park είχαν οι θεατές της αμερικανικής εκπομπής Today του NBC.

Ο παρουσιαστής και μετεωρολόγος Αλ Ρόκερ στο νέο μέρος της εκπομπής περιηγήθηκε στο Paisley Park, που ήταν κατοικία και studio ηχογραφήσεων του Πρινς από το 1985 μέχρι και τον θάνατό του νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

Το Paisley Park, το οποίο διαθέτει πολλά στούντιο ηχογράφησης, αίθουσες συναυλιών, αίθουσες για πρόβες θα μετατραπεί σε μουσείο με στόχο να το επισκέπτονται οι θαυμαστές του θρυλικού τραγουδιστή.

«Τα πάντα έχουν μείνει όπως τα άφησε ο Πρινς» ανέφερε ο Ρόκερ, καθώς έμπαινε στο Studio Α.

Στο βίντεο ο Ρόκερ μιλά με τις δύο από τις αδελφές του τραγουδιστή, Νορίν και Σάρον Νέλσον για το Μουσείο. «Το πνεύμα του Πρινς είναι εδώ» αναφέρει η Νορίν στον Ρόκερ. Η Σάρον εξηγεί την απίστευτη προσοχή που έδινε ο αδελφός της στη λεπτομέρεια: «Το σχεδίασε να γίνει μουσείο. Τα πάντα είναι στρατηγικά τοποθετημένα».

Οι επισκέπτες του Μουσείου μπορούν να δουν τον χώρο των ηχογραφήσεων, όπου ο Πρινς πέθανε τον Απρίλιο σε ηλικία 57 ετών, ενώ ηχογραφούσε ένα τζαζ άλμπουμ, το οποίο, σύμφωνα με τον Ρόκερ σύντομα θα κυκλοφορήσει. Επίσης μπορούν να δουν ένα ολόκληρο δωμάτιο αφιερωμένο στο φαινόμενο Purple Rain. Η ταινία παίζει και οι θαυμαστές παρατηρούν την ντουλάπα, τα μουσικά όργανα και τη μηχανή από την ταινία και φυσικά το βραβείο Όσκαρ για το καλύτερο ορίτζιναλ τραγούδι και καλύτερο μουσικό θέμα.

Το άνοιγμα του Μουσείου για το ευρύ κοινό αναβλήθηκε έως τον Δεκέμβριο επειδή το δημοτικό συμβούλιο του Chanhassen, έξω από τη Μινεάπολη όπου βρίσκεται η υπερπολυτελής έπαυλη, έκτασης 65.000 τ.μ. ζήτησε περισσότερο χρόνο για να μελετήσει θέματα που αφορούν τη στάθμευση, την κυκλοφορία και την ασφάλεια των πεζών.

Η Bethany Tjornhom, μέλος του δημοτικού συμβουλίου είπε ότι η μικρή πόλη χρειάζεται χρόνο για να αποφασίσει αν θέλει να γίνει τουριστική πόλη, που θα προσελκύει 600.000 επισκέπτες τον χρόνο.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.