Quantcast
«Ναυάγησε» η πολιτική της άμεσης πώλησης για τη Moschino - enikonomia.gr
share

«Ναυάγησε» η πολιτική της άμεσης πώλησης για τη Moschino

δημοσιεύτηκε:

Άσχημα τα νέα για την Moschino και την νέα της συλλογή «κάψουλα», που παρουσίασε τον προηγούμενο μήνα ο σχεδιαστής της εταιρείας Τζέρεμι Σκοτ, με την πολιτική της άμεσης πώλησης.

Αν και η συλλογή θεωρήθηκε ως επί το πλείστον σαν ένα αφιέρωμα του κιτς επηρεασμένη από την ταινία Valley of the Dolls φαίνεται δεν γνώρισε την ίδια ανταπόκριση στην λιανική κατανάλωση και πλέον πολλές αλυσίδες καταστημάτων σκέφτονται να αποσύρουν από τις προθήκες τα ρούχα της συλλογής.

Έτσι για μία ακόμα φορά επιβεβαιώνεται το μόνιμο χάσμα που υπάρχει στο πώς αντιλαμβάνονται τα πράγματα οι άνθρωποι της μόδας και πόσο διαφορετική αντίληψη έχουν οι καταναλωτές. Μάλιστα πολλοί ήταν οι πελάτες που δεν έμειναν καθόλου ενθουσιασμένοι με το θέμα της συλλογής, κρίνοντας ότι το γκλάμουρ που παρουσίαζε, ήταν σαν μία επιδημία εξάρτησης από ναρκωτικές ουσίες.

Έτσι μετά από παράπονα πελατών η εταιρεία Nordstrom ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα αποσύρει τη συλλογή από τα καταστήματά της, σύμφωνα με ένα ρεπορτάζ στο περιοδικό Fortune. «Εκτιμούμε όλες τις εποικοδομητικές ενημερώσεις ανησυχίας που πήραμε από τους πελάτες μας και τελικά αποφασίσαμε να αφαιρέσουμε τη συλλογή από το site μας και τα τρία καταστήματα που την πωλούσαν», δήλωσε στο περιοδικό εκπρόσωπος της Nordstrom.

Η συλλογή αυτή εξακολουθεί να πωλείται μέσω των καταστημάτων της εταιρείας Saks, αν και μια αναφορά στην πλατφόρμα Change.org καλούσε όλα τα καταστήματα να αποσύρουν τη συλλογή του Τζέρεμι Σκοτ.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.