Quantcast
ΗΠΑ: Στα καθήκοντα του Πρίμπους η αποφυγή της σύγκρουσης συμφερόντων - enikonomia.gr
share

ΗΠΑ: Στα καθήκοντα του Πρίμπους η αποφυγή της σύγκρουσης συμφερόντων

δημοσιεύτηκε:

Ο Ρινς Πρίμπους, ο οποίος θα αναλάβει τα καθήκοντα του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου στην προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ότι μία από τις αρμοδιότητές του θα είναι να διασφαλίσει ότι δεν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ της άσκησης των προεδρικών καθηκόντων του Τραμπ και των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του, σχολιάζει το CNN.

Σε συνέντευξή του στον Τζέικ Τάπερ και την εκπομπή “State of the Union” του CNN, ο Πρίμπους τόνισε ότι οι Αμερικανοί δεν πρέπει ν’ ανησυχούν για το ενδεχόμενο ύποπτων συναλλαγών (pay-to-play schemes) στη διακυβέρνηση του Τραμπ, παρά τις αναφορές ότι η κόρη του, Ιβάνκα, που έχει ρόλο στη διοίκηση των επιχειρήσεών του, ήταν παρούσα στη συνάντηση του Τραμπ με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό, Σίνζο Άμπε, η οποία έγινε την περασμένη Πέμπτη στη Νέα Υόρκη.

“Βρισκόμαστε μόλις λίγες ημέρες, σε αυτή τη νέα κατάσταση για μας. Πρέπει όλοι να πάρουμε μία βαθιά ανάσα. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι Αμερικανοί θα πρέπει να δουν στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο Τραμπ έναν άνθρωπο που ανέλαβε δράση από τη στιγμή που ανακηρύχθηκε νικητής των εκλογών. Από τη στιγμή εκείνη, έχει αναλάβει μία αποστολή, προκειμένου να μας ενώσει όλους. Αυτό για μένα πρέπει να μας δίνει χαρά. Νομίζω ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να παίρνουν κουράγιο από αυτό που βλέπουν. Νομίζω ότι είναι πραγματικά ένα θετικό σημείο για το μέλλον της χώρας μας,” δήλωσε ο Πρίμπους στο CNN.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.