Quantcast
Υποψήφιος για την προεδρία του 2020 ο Τζο Μπάιντεν; - enikonomia.gr
share

Υποψήφιος για την προεδρία του 2020 ο Τζο Μπάιντεν;

δημοσιεύτηκε:

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε χθες το βράδυ ότι θα είναι «παρών», αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή για τις προεδρικές εκλογές του 2020, σχολιάζει το CNN.

Μετά τη χθεσινή συνεδρίαση της Γερουσίας, ο Μπάιντεν δήλωσε στους δημοσιογράφους πόσο απόλαυσε την εργασία του στο νομοθετικό σώμα στη διάρκεια της μακρόχρονης κοινοβουλευτικής του παρουσίας.

Το τηλεοπτικό δίκτυο CNN τον ρώτησε μεταξύ σοβαρού και αστείου, εάν σχεδιάζει να είναι υποψήφιος για την ανάληψη κυβερνητικών καθηκόντων.

“Ναι φυσικά. Θα είμαι υποψήφιος για το 2020,” απάντησε ο ίδιος.

Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για ποια θέση θα είναι υποψήφιος, ο Μπάιντεν απάντησε: “ Για πρόεδρος, για τι άλλο;” Όταν οι δημοσιογράφοι τον ενημέρωσαν ότι θα δημοσιοποιήσουν τις δηλώσεις του, ο αντιπρόεδρος της διακυβέρνησης Ομπάμα απάντησε: “Εντάξει.”

“Απόλαυσα το κάθε λεπτό της παρουσίας μου στη Γερουσία. Είναι μεγάλο συγκίνηση να επιστρέφεις. Αγαπώ αυτό το μέρος.”

Αργότερα, ο ίδιος ξεκαθάρισε, “Δε δεσμεύομαι ότι δε θα είμαι υποψήφιος. Δε δεσμεύομαι για τίποτα. Πριν από πολύ καιρό έμαθα ότι η μοίρα επεμβαίνει με παράδοξο τρόπο.”

Ο Μπάιντεν εκπροσώπησε την πολιτεία του Ντελάγουερ για 36 χρόνια στη Γερουσία, πριν αναλάβει καθήκοντα αντιπροέδρου επί της προεδρίας Ομπάμα, το 2008.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.