Quantcast
Πανό με σύνθημα «Χτίστε Γέφυρες, Όχι Τείχη» κρέμεται από την γέφυρα Τάουερ Μπριτζ του Λονδίνου - enikonomia.gr
share

Πανό με σύνθημα «Χτίστε Γέφυρες, Όχι Τείχη» κρέμεται από την γέφυρα Τάουερ Μπριτζ του Λονδίνου

δημοσιεύτηκε:

Ένα πανό με το σύνθημα “Χτίστε Γέφυρες Όχι Τείχη” κρέμεται από την κινητή γέφυρα Τάουερ Μπριτζ (Σ.τ.Σ: σημείο αναφοράς της βρετανικής πρωτεύουσας, πάνω από τον Τάμεση που βρίσκεται κοντά στον Πύργο του Λονδίνου από τον οποίο πήρε και το όνομά της) στο πλαίσιο μία σειράς από εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν σήμερα, ημέρα ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Τραμπ, ο οποίος σε λίγες ώρες θα ορκιστεί 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ, είναι αντιμέτωπος με διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Ουάσινγκτον αλλά και σε πολλές άλλες πόλεις–από το Τορόντο ως το Σίδνεϊ και από την Αντίς Αμπέμπα ως το Δουβλίνο–εξαιτίας των πολιτικών του θέσεων, οι οποίες σύμφωνα με τους επικριτές του είναι διχαστικές και επικίνδυνες.

Η διαδήλωση διαμαρτυρίας στο Λονδίνο έχει οργανωθεί από μία οργάνωση που αποκαλείται “Γέφυρες όχι Τείχη”, μια αναφορά στην πρόθεση του Τραμπ να κατασκευάσει τείχος κατά μήκος των συνόρων με το Μεξικό.

“Δεν θα επιτρέψουμε να επικρατήσει η πολιτική του μίσους που διασπείρουν όμοιοι του Ντόναλντ Τραμπ”, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Νόνα Χάρκμανς της οργάνωσης.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.