Quantcast
Ο Άστον Κούτσερ κατά της μεταναστευτικής πολιτικής του Ντόναλντ Τραμπ - enikonomia.gr
share

Ο Άστον Κούτσερ κατά της μεταναστευτικής πολιτικής του Ντόναλντ Τραμπ

δημοσιεύτηκε:

Όλο και αυξάνονται οι σταρ του Χόλιγουντ που τάσσονται κατά της πολιτικής του νέου Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Αυτή τη φορά ήταν ο Άστον Κούτσερ που αντιτάχθηκε στην μεταναστευτική πολιτική του Τραμπ, ο οποίος μάλιστα έχει προσωπικούς λόγους που δεν είναι άλλοι από την σύζυγό του Μίλα Κούνις.

«Η γυναίκα μου ήρθε σ’ αυτή τη χώρα με προσφυγική βίζα στη μέση του Ψυχρού Πολέμου! Το αίμα μου βράζει τώρα», τουίταρε ο 38χρονος ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Ποτέ δεν είχαμε ένα έθνος χτισμένο στο φόβο. Η συμπόνια, αυτή είναι η εθνική ρίζα της Αμερικής και οι διαφορές μας αποτελούν το θεμέλιο της».

To διάταγμα που υπέγραψε την Παρασκευή ο Ντόναλντ Τραμπ απαγορεύει την είσοδο στις ΗΠΑ στους υπηκόους επτά Μουσουλμανικών χωρών – Ιράκ, Ιράν,Συρία, Σομαλία,Σουδάν,Λιβύη και Υεμένη – για 90 μέρες, ενώ αναστέλλει την εισδοχή προσφύγων για 120 μέρες και από την Συρία επ’ αόριστον.

«Η στάση μου είναι για την Αμερική, που δεν κάνει διακρίσεις, αν αυτό με κάνει αριστερό ηθοποιό αυτό δεν με ενδιαφέρει» έγραψε και πρόσθεσε: «Ως Αμερικανός σέβομαι τον Πρόεδρο, αλλά δεν σέβομαι αυτήν την πολιτική. #ABetterWay».

«Πιστεύω στην προστασία των συνόρων», συνέχισε «πιστεύω στην ασφάλεια, αλλά να γίνεται με σεβασμό. Είμαστε Αμερικανοί. #ABetterWay. Αυτό δεν είναι μία πολιτική ανοησία, αυτό δεν είναι πολιτική.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.