Quantcast
«Στα μαχαίρια» Κάιλι Μινόγκ και Κάιλι Τζένερ για ένα εμπορικό σήμα - enikonomia.gr
share

«Στα μαχαίρια» Κάιλι Μινόγκ και Κάιλι Τζένερ για ένα εμπορικό σήμα

δημοσιεύτηκε:

Κάιλι Μινόγκ εναντίον Κάιλι Τζένερ σημειώσατε ένα – μηδέν. Και γιατί το λέμε αυτό; Γιατί όλα δείχνουν ότι η νεαρά Τζένερ – Καρντάσιαν φαίνεται να χάνει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το μικρό της όνομα ως εμπορικό σήμα.

Ωστόσο πολλά δημοσιεύματα θέλουν την 19χρονη τηλεπερσόνα να μην εγκαταλείπει τα όπλα και να έχει ήδη καταθέσει αίτηση στα δικαστήρια των ΗΠΑ ώστε να εξασφαλίσει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομά της στις διαφημίσεις. Αλλά από την άλλη η 48χρονη τραγουδίστρια υποστηρίζει ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση και να βλάψει εμπορικά το δικό της εμπορικό σήμα.

Και βέβαια όλα αυτά δεν ξεκίνησαν τώρα. Πριν καν γεννηθεί η Κάιλι Τζένερ, η Μινόγκ μεσουρανούσε στο καλλιτεχνικό στερέωμα και το Locomotion ακούγονταν σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης. Τότε ήταν που η Αυστραλή τραγουδίστρια ως η «γνήσια» Κάιλι κατοχύρωσε τα εμπορικά σήματα «Kylie Minogue Darling», «Lucky – the Kylie Minogue musical» και «Kylie Minogue», ενώ από το 1996 έχει κατοχυρώσει και το Kylie.com.

Τώρα η 48χρονη τραγουδίστρια, σύμφωνα με το Page Six το πάει ένα βήμα πιο πέρα και στο αίτημα που κατέθεσε αναφέρει ότι δεν πρέπει να επιτρέπεται στην νεαρά Τζένερ να χρησιμοποιεί το μικρό της όνομα ως εμπορικό σήμα γιατί «είναι δευτερευούσης σημασίας τηλεπερσόνα των ριάλιτι»…

Κι ενώ η 19χρονη Τζένερ φαίνεται ότι έχει χάσει την μάχη του ονόματος ωστόσο είναι αυτή που προσπαθεί να κερδίσει τον πόλεμο και σχεδιάζει την αντεπίθεσή της.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.