Quantcast
ΗΠΑ: Η Καρολίνα Χερέρα...τολμά να ντύσει την Πρώτη Κυρία - enikonomia.gr
share

ΗΠΑ: Η Καρολίνα Χερέρα…τολμά να ντύσει την Πρώτη Κυρία

δημοσιεύτηκε:

Η σχεδιάστρια μόδας Καρολίνα Χερέρα, η οποία έχει ντύσει πέντε Πρώτες Κυρίες, ενώ σχεδίασε και το φόρεμα για τον χορό της ορκωμοσίας της Πρώτης Κόρης Ιβάνκα Τραμπ, δήλωσε χθες Δευτέρα ότι με χαρά της θα έντυνε την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

“Δεν έχω πρόβλημα να ντύσω την Πρώτη Κυρία αυτής της χώρας όποια και αν είναι”, δήλωσε στο Reuters η Χερέρα χωρίς να κατονομάσει ωστόσο την Μελάνια Τραμπ όταν ρωτήθηκε στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη, όπου παρουσίασε τη συλλογή της για το φθινόπωρο του 2017, αν θα σχεδίαζε για το πρώην μοντέλο.

“Νομίζω ότι είναι από σεβασμό για τις ΗΠΑ”, πρόσθεσε η γεννημένη στη Βενεζουέλα σχεδιάστρια μόδας.

Ο κόσμος της μόδας είναι διχασμένος καθώς κάποιοι μόδιστροι, περιλαμβανομένων των Τομ Φορντ και Σοφί Τεαλέ, έχουν δηλώσει ότι δεν θα συνεργαστούν με τους Τραμπ.

Η Χερέρα έχει δημιουργήσει ρούχα για τις πρώην Πρώτες Κυρίες Τζάκι Κένεντι Ωνάση και Μισέλ Ομπάμα, μεταξύ άλλων.

Οι δημιουργίες της είναι δημοφιλείς στους κοσμικούς κύκλους του Μανχάταν. Τον Δεκέμβριο η σχεδιάστρια μόδας κατέθεσε αγωγή εναντίον του οίκου μόδας ‘Οσκαρ ντε λα Ρέντα που αφορούσε την αποχώρηση από τον οίκο ενός συνεργάτη της.

Τις δημιουργίες της παρουσίασαν στην Εβδομάδα Μόδας διάσημα μοντέλα όπως η Μπέλα Χαντίντ. Λευκές βαμβακερές μπλούζες συνδυασμένες με μαύρα δερμάτινα ρούχα άνοιξαν την επίδειξη μόδας, ενώ από χρώματα κυριάρχησαν το κόκκινο Βουργουνδίας και το ανοιχτό ροζ και ως προς τα υφάσματα το βελούδο είχε την τιμητική του.

Η Εβδομάδα Μόδας λήγει την Πέμπτη.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.