Quantcast
Μία γυναίκα τραυματίστηκε από έκρηξη φακέλου στα γραφεία του ΔΝΤ - enikonomia.gr
share

Μία γυναίκα τραυματίστηκε από έκρηξη φακέλου στα γραφεία του ΔΝΤ

δημοσιεύτηκε:

Μία διοικητική υπάλληλος τραυματίστηκε σήμερα στα χέρια και στο πρόσωπο την ώρα που άνοιγε παγιδευμένη επιστολή η οποία εξερράγη στα γραφεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο Παρίσι, δήλωσαν αστυνομικές πηγές. Πληροφορίες από το Παρίσι αναφέρουν, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι ένας άνθρωπος σκοτώθηκε από την έκρηξη στα γραφεία του ΔΝΤ.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, η έκρηξη που σημειώθηκε στο τέλος του πρωινού πιθανόν να προκλήθηκε από βαρελότο, διευκρίνισαν οι πηγές αυτές. Πολλοί άνθρωποι απομακρύνθηκαν από το σημείο “για προληπτικούς λόγους”, δήλωσε μία από αυτές.

Λαγκάρντ: Καταδικάζω αυτή την άνανδρη πράξη βίας


Με αφορμή την έκρηξη παγιδευμένου δέματος στα γραφεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο Παρίσι, η γενική διευθύντρια του Ταμείου σε γραπτή δήλωσή της αναφέρει:

«Καταδικάζω αυτή την άνανδρη πράξη βίας και επαναβεβαιώνω την αποφασιστικότητα του ΔΝΤ για να συνεχίσουμε το έργο μας σύμφωνα με την εντολή μας. Είμαστε σε στενή συνεργασία με τις γαλλικές αρχές να διερευνήσουν το περιστατικό και να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του προσωπικού μας. “

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.