Quantcast
Tουλάχιστον 14 νεκροί από τη σφοδρή κακοκαιρία στις ΗΠΑ - enikonomia.gr
share

Tουλάχιστον 14 νεκροί από τη σφοδρή κακοκαιρία στις ΗΠΑ

δημοσιεύτηκε:

Τουλάχιστον 14 άτομα έχασαν τη ζωή τους από τις σφοδρές καταιγίδες που έπληξαν το Σαββατοκύριακο στις νότιες και τις κεντρικές Ηνωμένες Πολιτείες.

Σπίτια καταστράφηκαν, οχήματα ανατράπηκαν και δένδρα ξεριζώθηκαν, ενώ στο Τέξας η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία ανακοίνωσε πως σχηματίσθηκαν τουλάχιστον τέσσερις ανεμοστρόβιλοι, οι οποίοι προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές. Στην πόλη Κάντον, οι καταιγίδες στοίχισαν τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους.

Στο Αρκάνσας καταγράφηκαν πέντε θάνατοι, ενώ δύο νεκροί ήταν ο απολογισμός της κακοκαιρίας στο Μισισίπι.

Οι ισχυρές βροχοπτώσεις άφησαν πίσω τους δύο νεκρούς στο Μισούρι. Σύμφωνα με το CNN, το ένα από τα θύματα είναι μια 72χρονη γυναίκα που παγιδεύθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της όταν ανέβηκε ξαφνικά η στάθμη των υδάτων.

Στο Τενεσί, ένα κοριτσάκι ηλικίας δύο ετών τραυματίστηκε θανάσιμα καθώς χτυπήθηκε από ξύλο που είχε παρασυρθεί από τους ισχυρούς ανέμους.

Η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία εξέδωσε προειδοποίηση για πλημμύρες για το βράδυ της Κυριακής (τοπική ώρα) στην Οκλαχόμα, το Αρκάνσας, το Μισούρι, το Ιλινόι και την Ιντιάνα. Οι αρχές εκφράζουν φόβους ότι μπορεί να εκδηλωθούν και νέοι ανεμοστρόβιλοι.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.