Quantcast
«Χρυσές» δουλειές για την Κένταλ Τζένερ - enikonomia.gr
share

«Χρυσές» δουλειές για την Κένταλ Τζένερ

δημοσιεύτηκε:

Υπάρχει άραγε κάποια εταιρεία αθλητικών ειδών που δεν έχει ως εκπρόσωπό της ένα από τα διάσημα κορίτσια της μόδας;

Η Μπέλα Χαντίντ υπέγραψε συμβόλαιο με την Nike, η αδελφή της Τζίτζι με την Reebok και η Κάιλι Τζένερ εκπροσωπεί από το 2016 την Puma. Αυτή που είχε μείνει χωρίς εταιρεία αθλητικών ειδών ήταν η Κένταλ Τζένερ, που τώρα μπορεί να λέει ότι είναι το κορίτσι της Adidas.

Η 21χρονη καλλονή αποκάλυψε τη νέα της συνεργασία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποστάροντας ένα «μπούμεραγκ» ντυμένη με μία μαύρη φόρμα της εταιρείας και ασορτί αθλητικά παπούτσια να κάθεται σε ένα αμαξίδιο του γκολφ μπροστά από το σήμα της Adidas, όπου από κάτω έγραφε «καλώς ήρθες στην οικογένεια».

Η εκπροσώπηση που έκλεισε η Κένταλ είναι η πρώτη μετά από την αποτυχημένη διαφημιστική καμπάνια και την αναγκαστική απόσυρση του διαφημιστικού μηνύματος που έκανε για γνωστό αναψυκτικό κόλα τον περασμένο Απρίλιο.

«Μία μακροχρόνια θαυμάστρια της μάρκας, η Κένταλ ενσαρκώνει το πνεύμα της Adidas Originals ως δημιουργική δύναμη που διαμορφώνει τον κόσμο σήμερα, αμφισβητώντας το status quo με τον δικό της τρόπο», ανακοίνωσε η εταιρεία. «Μια κλασική εικόνα, η Κένταλ είναι ένα αληθινό πρότυπο και την καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας», έγραψε.

Η Κένταλ Τζένερ έρχεται να προστεθεί σε μία λίστα από εκπροσώπους της εταιρείας που περιλαμβάνει τον Φαρέλ Γουίλιαμς, την Κάρλι Κλος, την Χάννα Μπρόνφμαν και παλιότερα την Κέιτ Μος, η οποία πρωταγωνιστούσε στις αρχικές διαφημίσεις της γερμανικής μάρκας από τη δεκαετία του 1990.

Με την κίνηση αυτή της Κένταλ σίγουρα αυτός που θα έμεινε ικανοποιημένος είναι ο γαμπρός της, Κάνιε Γουέστ, που ένιωσε κάπως άβολα όταν έμαθε ότι η μικρή του κουνιάδα Κάιλι έκλεισε συμφωνία με την Puma τη στιγμή που αυτός συνεργάζεται με την Adidas για την κυκλοφορία των παπουτσιών Yeezy.

Τη νέα εκπρόσωπο της εταιρείας υποδέχτηκε το 24χρονο μοντέλο Κάρλι Κλος γράφοντας στα social media «καλώς ήρθες στην οικογένεια @kendalljenner!».


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.