Quantcast
Σε κρίσιμη κατάσταση ο βουλευτής Σκαλίς - Δήλωση Τραμπ και εκκλήσεις για ενότητα - enikonomia.gr
share

Σε κρίσιμη κατάσταση ο βουλευτής Σκαλίς – Δήλωση Τραμπ και εκκλήσεις για ενότητα

δημοσιεύτηκε:

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής, Στιβ Σκάλις, ο οποίος δέχθηκε τα πυρά ενός 66χρονου άνδρα χθες στη Βιρτζίνια.

Ο Στιβ Σκαλίς, τρίτος τη τάξει Ρεπουμπλικανός στη Βουλή των Αντιπροσώπων, πυροβολήθηκε στον γοφό. Του παρείχε πρώτες βοήθειες ο συνάδελφος βουλευτής και γιατρός Μπραντ Ουένστραπ, προτού μεταφερθεί στο νοσοκομείο με κατάγματα, τραύματα εσωτερικών οργάνων και σοβαρή αιμορραγία σύμφωνα με το νοσοκομείο. Ο Σκαλίς παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Χθες βράδυ, ο πρόεδρος Τραμπ επισκέφθηκε το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Σκαλίς και αργότερα δήλωσε στο Twitter ότι ο βουλευτής “είναι άσχημα”. Νωρίτερα είχε πει ότι ο 51χρονος βουλευτής της Λουιζιάνα είναι καλός φίλος, αναφέροντας, “Είναι πατριώτης και μαχητής. Θα ανανήψει από αυτήν την επίθεση”.

Περιγράφοντας τη σκηνή στο γήπεδο, οι βουλευτές είπαν ότι άκουσαν δυνατούς κρότους σαν από πυροτεχνήματα και είδαν 15 με 20 άτομα να πέφτουν στο έδαφος. Μιλώντας για τον δράστη, ο βουλευτής Τζο Μπάρτον, επικεφαλής της ομάδας μπέιζμπολ, είπε: “Όταν άρχισε να πυροβολεί, πυροβολούσε με σκοπό να σκοτώσει. Δόξα τω Θεώ, δεν ήταν πολύ καλός σκοπευτής”.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.