Quantcast
Λιποθύμησε ο Ερντογάν σε τζαμί - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Λιποθύμησε ο Ερντογάν σε τζαμί – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Αδιαθεσία αισθάνθηκε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια του εορτασμού του μπαϊραμιού για το τέλος του ιερού μήνα του Ραμαζανίου.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ο Ερντογάν βρισκόταν σε τζαμί στην Κωνσταντινούπολη για την προσευχή για το τέλος του μήνα του Ραμαζανίου όταν, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος, αισθάνθηκε μια μικρή αδιαθεσία.

Μάλιστα, ήταν ο ίδιος ο οποίος ενημέρωσε τους δημοσιογράφους πως αισθάνθηκε την αδιαθεσία λέγοντας πως ένιωσε να χάνει για λίγο την ισορροπία του, καθώς και πως αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα ζαχάρου και υψηλής αρτηριακής πίεσης. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν δόθηκαν στα τουρκικά ΜΜΕ.

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο μήνα ο Τούρκος Πρόεδρος είχε ακυρώσει τη συνάντησή του με τον Προκόπη Παυλόπουλο, λόγω αδιαθεσίας που ένιωσε.

Όπως ήταν φυσικό η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε ποικίλα σχόλια, μεταξύ των Τούρκων, καθότι δεν είναι η πρώτη φορά που το ζήτημα της υγείας του Ερντογάν απασχολεί την πολιτική ζωή της Τουρκίας. Ωστόσο, είναι και εκείνοι που υπενθυμίζουν πως ο περασμένος μήνας για τους πιστούς μουσουλμάνους ήταν μήνας αυστηρής νηστείας.


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.