Quantcast
Δεν κατάφερε να βρει δωμάτιο στο Αμβούργο ο Τραμπ! - enikonomia.gr
share

Δεν κατάφερε να βρει δωμάτιο στο Αμβούργο ο Τραμπ!

δημοσιεύτηκε:

Στο Αμβούργο βρίσκεται ήδη από την Πέμπτη ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Μελάνια και πλήθος αξιωματούχων και συμβούλων του Λευκού Οίκου. Ωστόσο, ο … πλανητάρχης δυσκολεύτηκε να κλείσει δωμάτιο για την παραμονή του στην πόλη, για τις ανάγκες της συνόδου των G20.

Στο Αμβούργο δεν υπάρχει ξενοδοχείο της αλυσίδας Τραμπ και κανένα πολυτελές ξενοδοχείο στην πόλη δεν είχε ελεύθερα δωμάτια για τον ίδιο και την πολυπληθή συνοδεία του. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Hamburger Abendblatt», η πρώτη αρνητική απάντηση για τον Αμερικανό Πρόεδρο ήρθε από το «Four Seasons». Δυστυχώς γι αυτόν, ήταν ήδη «κλεισμένο» από τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας, οι συνεργάτες του Ντόναλντ Τραμπ άργησαν πάρα πολύ να μεριμνήσουν για το κλείσιμο των δωματίων, με αποτέλεσμα ο Αμερικανός Πρόεδρος να κινδυνεύει να μείνει χωρίς δωμάτιο αντάξιο των υψηλών απαιτήσεών του!

Τελικά, ο Ντόναλντ Τραμπ και το επιτελείο του θα φιλοξενηθούν ως καλεσμένοι των τοπικών αρχών του Αμβούργου, αφού δεν κατάφεραν να κλείσουν δωμάτιο στην πόλη. Ο Αμερικανός Πρόεδρος θα μείνει σε δωμάτια της Γερουσίας του Αμβούργου, ενώ το επιτελείο του θα φιλοξενηθεί από τον πρέσβη των ΗΠΑ.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.