Quantcast
Το μακελειό της Βαρκελώνης στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου - enikonomia.gr
share

Το μακελειό της Βαρκελώνης στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου

δημοσιεύτηκε:

Πρώτη είδηση στις εφημερίδες όλης της Ευρώπης είναι σήμερα η τρομοκρατική επίθεση της Πέμπτης στη Βαρκελώνη, η οποία στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 13 ανθρώπους, ενώ περισσότεροι από εκατό έχουν τραυματιστεί.

Η ισπανική «El Pais» φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδό της μία από τις πιο σοκαριστικές φωτογραφίες της επίθεσης με τον τίτλο «Τρομοκρατική επίθεση στη La Rambla της Βαρκελώνης».

Μαύρο, σε ένδειξη πένθους, είναι το πρωτοσέλιδο της ισπανικής εφημερίδας «La Razon» που φέρει τον τίτλο: «Ενωμένοι ενάντια στην τρομοκρατία».

Η γαλλική «Le Figaro» φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδό της μία φωτογραφία από το μακελειό και τον τίτλο: «Βαρκελώνη: η Ισπανία χτυπήθηκε από το Ισλαμικό Κράτος».



Η βρετανική εφημερίδα «The Guardian» επέλεξε για το πρωτοσέλιδό της τον τίτλο «Ο τρόμος χτύπησε τη Βαρκελώνη», καθώς και μία φωτογραφία από τον πανικό που ακολούθησε μετά την επίθεση. Η φωτογραφία ενός εκ των συλληφθέντων βρίσκεται, επίσης, στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.


Τον τίτλο «Σφαγή» και μία σοκαριστική φωτογραφία, στην οποία διακρίνονται νεκροί και τραυματίες, επέλεξε η βρετανική εφημερίδα «Daily Mirror» για το δικό της πρωτοσέλιδο.


Με τίτλο «Τρομοκράτες στην καρδιά της Βαρκελώνης» κυκλοφορεί σήμερα η ιταλική εφημερίδα «La Repubblica».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.