Quantcast
Τρία εξώφυλλα περιοδικών που θα έπρεπε να κάνουν τον Τραμπ να ντρέπεται - ΦΩΤΟ - enikonomia.gr
share

Τρία εξώφυλλα περιοδικών που θα έπρεπε να κάνουν τον Τραμπ να ντρέπεται – ΦΩΤΟ

δημοσιεύτηκε:

Με αφορμή τα βίαια επεισόδια στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια που κόστισαν τη ζωή σε τρεις ανθρώπους και τη στάση του Αμερικανού Προέδρου, ο οποίος κατηγόρησε εξίσου νεοναζί και αντι-ρατσιστές για την τραγική έκβαση των γεγονότων, ο Τύπος εξαπολύει σφοδρή κριτική στον Ντόναλντ Τραμπ, αφήνοντας σαφείς αιχμές για σύνδεσή του με την ακροδεξιά.

Το περιοδικό «Economist» απεικονίζει στο εξώφυλλό του τον Ντόναλντ Τραμπ να μιλάει μέσω τηλεβόα ο οποίος έχει τη μορφή της λευκής κουκούλας της Κου Κλουξ Κλαν. Το εξώφυλλο συνοδεύεται από ένα αιχμηρό κείμενο, στο οποίο επισημαίνεται μεταξύ άλλων πως ο Τραμπ «δεν έχει ιδέα τι σημαίνει να είσαι πρόεδρος των ΗΠΑ».

Στο ίδιο μήκος κύματος και το εξώφυλλο του περιοδικού «The New Yorker». Σε αυτό, ο Τραμπ φαίνεται να φυσά τα πανιά ενός ιστιοφόρου, το πανί του πλοίου όμως είναι μία κουκούλα της Κου Κλουξ Κλαν. Το εξώφυλλο φέρει την υπογραφή του David Plunkert.

Το περιοδικό «Time» επέλεξε να μην φιλοξενήσει τον ίδιο τον Τραμπ στο εξώφυλλό του. Στο εξώφυλλο με τον τίτλο «Μίσος στην Αμερική», που υπογράφει η Edel Rodriguez, εμφανίζεται ένας άνδρας τυλιγμένος με τη σημαία της Αμερικής να χαιρετά ναζιστικά.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.