Quantcast
Κι όμως, σε αυτό το νησί σε πληρώνουν για να το επισκεφτείς! - enikonomia.gr
share

Κι όμως, σε αυτό το νησί σε πληρώνουν για να το επισκεφτείς!

δημοσιεύτηκε:

Το τέλος του καλοκαιριού και των διακοπών είναι γεγονός. Το ίδιο και η επιστροφή στη δουλειά, στις υποχρεώσεις και στην καθημερινότητα. Αν νιώθετε ήδη την πίεση ενός απαιτητικού χειμώνα να σας κατακλύζει, αν πιστεύετε πως χρειάζεστε λίγες διακοπές ακόμη, αλλά τα οικονομικά σας δεν σας επιτρέπουν να κάνετε τέτοια σχέδια, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε! Οι Αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι είναι διατεθειμένες να σας πληρώσουν για να τις επισκεφτείτε!

Συγκεκριμένα, οι αρχές της αμερικανικής επικράτειας σχεδιάζουν να παράσχουν πίστωση για δαπάνες ύψους 300 δολαρίων σε κάθε επισκέπτη που θα διανυκτερεύσει για τουλάχιστον τρεις βραδιές στις περιοχές St. Thomas, St. John ή St. Croix. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα που θα έχουν στη διάθεσή τους για τις περιηγήσεις και τις δραστηριότητές τους στο σύμπλεγμα των μικρών νησιών, όπως είναι οι επισκέψεις στα μουσεία και το καγιάκ.

Η απόφαση των αρχών των Αμερικανικών Παρθένων Νήσων ελήφθη στο πλαίσιο του εορτασμού για τα είκοσι χρόνια από την πώληση του συμπλέγματος νησιών από τη Δανία στις ΗΠΑ. Η … προσφορά ισχύει μέχρι τα τέλη του 2017 και αν θέλετε να επωφεληθείτε, θα πρέπει να οργανώσετε τα ταξιδιωτικά σας σχέδια μέσω της επίσημης τουριστικής ιστοσελίδας των Αμερικανικών Παρθένων Νήσων.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.