Quantcast
Κανείς δεν θέλει να αγοράσει το υπερπολυτελές ρετιρέ του Τόμι Χίλφιγκερ - ΦΩΤΟ - enikonomia.gr
share

Κανείς δεν θέλει να αγοράσει το υπερπολυτελές ρετιρέ του Τόμι Χίλφιγκερ – ΦΩΤΟ

δημοσιεύτηκε:

Στα 50 εκατομμύρια δολάρια αναγκάστηκε να ρίξει την τιμή του υπερπολυτελούς ρετιρέ που διατηρεί στο Plaza Hotel στη Νέα Υόρκη, ο κορυφαίος σχεδιαστής μόδας, Τόμι Χίλφιγκερ, καθώς κανείς οι αγοραστές έχουν δείξει μέχρι στιγμής κανένα ενδιαφέρον. Το διαμέρισμα έχει διακοσμηθεί με το υψηλό γούστο του δημοφιλούς σχεδιαστή και έχει απεριόριστη θέα στο Central Park.

Το διαμέρισμα, που εκτείνεται στον 18ο και 19ο όροφο του ξενοδοχείου, τέθηκε για πρώτη φορά προς πώληση το 2013, με τιμή 80 εκατομμυρίων δολαρίων. Καθώς, όμως κανείς δεν έδειξε ενδιαφέρον, ο Χίλφιγκερ αναγκάστηκε να μειώσει κατά 30 εκατομμύρια δολάρια τις οικονομικές του απαιτήσεις.


Ο Τόμι Χίλφιγκερ και η σύζυγός του αγόρασαν ως ξεχωριστά διαμερίσματα τους δύο ορόφους το 2008 έναντι 25,5 εκατομμυρίων δολαρίων τον καθένα. Πολύ σύντομα, ο σχεδιαστής μόδας άρχισε να έχει δεύτερες σκέψεις για αυτή την αγορά και αποφάσισε να πουλήσει το ακίνητο.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, ο Τόμι Χίλφιγκερ έδωσε πολύ μεγάλη προσοχή στη διακόσμηση του σπιτιού, η οποία έχει γίνει σε αυστηρά αμερικανικό στυλ.

Πηγή: Business Insider

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.