Quantcast
Τελικά, θα αυξηθεί η φορολογία για τους πλούσιους στις ΗΠΑ; - enikonomia.gr
share

Τελικά, θα αυξηθεί η φορολογία για τους πλούσιους στις ΗΠΑ;

δημοσιεύτηκε:

«Παράθυρο» αύξησης της φορολογίας για τους πλουσιότερους Αμερικανούς άφησε ο Ντόναλντ Τραμπ. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ προσπαθεί να ρίξει «γέφυρες» τόσο προς τους Δημοκρατικούς, όσο και προς τους Ρεπουμπλικανούς, σε μία προσπάθεια να περάσει το σχέδιο του νέου φορολογικού κώδικα από το νομοθετικό σώμα.

Οι συναντήσεις και οι διεργασίες του επιτελείου του Αμερικανού Προέδρου είναι πυρετώδεις και στοχεύουν στο να βρεθεί η «χρυσή τομή» γιατην έγκριση ενός πακέτου περικοπής των φόρων από το αμερικανικό κοινοβούλιο. Στο πλαίσιο αυτό, εξετάζεται και η αύξηση της φορολογίας για τους πλέον προνομιούχους Αμερικανούς.

«Η κυβέρνηση Τραμπ θα βασιστεί στους δικούς της υπολογισμούς για να αποτιμήσει τις επιπτώσεις που θα έχουν οι μειώσεις των φόρων στο έλλειμμα του ομοσπονδιακού προϋπολογισμού και το δημόσιο χρέος των 20 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, ένα ζήτημα κλειδί στον εντεινόμενο διάλογο για τα φορολογικά θέματα στο Καπιτώλιο», εξήγησε μιλώντας στο δίκτυο Fox News ο Αμερικανός Υπουργός Οικονομικών και καθ’ ύλην αρμόδιος, Στίβεν Μνούτσιν.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.