Quantcast
Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης σε πληρώνει για να ταξιδεύεις στον κόσμο και να πίνεις τζιν! - enikonomia.gr
share

Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης σε πληρώνει για να ταξιδεύεις στον κόσμο και να πίνεις τζιν!

δημοσιεύτηκε:

Η Τζόνι Ντισντέιλ σκότωνε την ώρα της στο Facebook, όταν είδε μία διαφήμιση που της κίνησε την περιέργεια. Η ιστοσελίδα ILoveGin.com , η οποία αποτελεί μία ηλεκτρονική λέσχη τζιν και τόνικ με έδρα στο Δυτικό Λονδίνο- αναζητούσε άτομα για πρακτική άσκηση.

Η θέση αφορούσε σε εργασία μερικής απασχόλησης και η αμοιβή ήταν έως και 20.000 λίρες. Αυτό που χρειαζόταν να κάνει ο υποψήφιος ήταν να ταξιδεύει σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη και να επισκέπτεται έως δύο νέες εταιρείας παραγωγής τζιν κάθε εβδομάδα.

Τα άτομα που τελικά θα επιλέγονταν να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στην εταιείας (οι «Ginterns») θα έπρεπε να επισκέπτονται μία φορά τον μήνα τα γραφεία της ILoveGin.com. Στις παροχές της θέσης συμπεριλαμβάνονταν επίσης τα έξοδα σίτισης και φυσικά, άφθονο τζιν!

«Φαινόταν η τέλεια επιλογή για εμένα», εξηγεί η Τζόνι Ντισντέιλ , η οποία είναι δασκάλα στο επάγγελμα και εργαζόταν για επτά χρόνια σε σχολείο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είχε στήσει ένα μπλογκ με θέμα το τζιν, μαζί με την αδερφή της. Είχε ήδη φωτογραφίσει εκατοντάδες ποτήρια τζιν και είχε πάρει μία γεύση από πολλά αποστακτήρια.

Για τη θέση της πρακτικής άσκησης, υποβλήθηκαν 5.000 αιτήσεις, όμως η Τζόνι Ντισντέιλ ήταν αυτή που τελικώς επελέγη και φροντίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη νέα της καθημερινότητα.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.