Quantcast
Νέες ταξιδιωτικές απαγορεύσεις εξετάζει ο Τραμπ - enikonomia.gr
share

Νέες ταξιδιωτικές απαγορεύσεις εξετάζει ο Τραμπ

δημοσιεύτηκε:

Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, εξετάζει το ενδεχόμενο επιβολής νέων ταξιδιωτικών απαγορεύσεων, διευρύνοντας τα όρια του αρχικού προεδρικού διατάγματος. Σύμφωνα με το CNN, το ζήτημα της νομιμότητας του διατάγματος θα εξεταστεί από ακρόαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ τον επόμενο μήνα.


Οι διαδικασίες για τη διεύρυνση των ταξιδιωτικών απαγορεύσεων κινήθηκαν εκ νέου μετά την τρομοκρατική επίθεση που έγινε την Παρασκευή το πρωί, στο μετρό του Λονδίνου. Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε σχολιάσει την επίθεση μέσω Twitter, γράφοντας στην ανάρτησή του: «Άλλη μία επίθεση στο Λονδίνο από έναν χαμένο τρομοκράτη. Πρόκειται για άρρωστους και παράφρονες ανθρώπους που ήταν γνωστοί στη Σκότλαντ Γιαρντ. Πρέπει να λειτουργούμε προληπτικά!».

Παράλληλα, τάχθηκε υπέρ μιας «μεγαλύτερης, σκληρότερης, αλλά και πιο εξειδικευμένης» ταξιδιωτικής απαγόρευσης, ενώ υποστήριξε την εξάρθρωση των τρομοκρατικών ομάδων που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για σκοπιμότητες πλύσης εγκεφάλου, αλλά και για την στρατολόγηση μαχητών.

Πηγή πληροφοριών: CNN, ΑΠΕ-ΜΠΕ 


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.