Quantcast
Ένα εκατομμύριο δολάρια από τη Τζένιφερ Λόπεζ για το Πουέρτο Ρίκο - enikonomia.gr
share

Ένα εκατομμύριο δολάρια από τη Τζένιφερ Λόπεζ για το Πουέρτο Ρίκο

δημοσιεύτηκε:

Το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων έκανε δωρεά στο Πουέρτο Ρίκο η Αμερικανίδα σούπερ σταρ Τζένιφερ Λόπεζ. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός με καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο έκανε αυτή την ανακοίνωση, κατά την έναρξη της εκστρατείας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης για τη συγκέντρωση βοήθειας, για το νησί αυτό που για πέντε μέρες βρισκόταν στο έλεος του κυκλώνα Μαρία.

Ο κυκλώνας Μαρία άφησε πίσω του τουλάχιστον 33 νεκρούς στο Πουέρτο Ρίκο και στη Δομινίκα, ακολουθώντας το φονικό πέρασμα του κυκλώνα ‘Ιρμα. Το Πουέρτο Ρίκο πλήττεται αυτή την περίοδο από πλημμύρες και καταρρακτώδεις βροχές οι οποίες ακολουθούν τον Μαρία. Το αμερικανικό αυτό έδαφος των 3,4 εκατομμυρίων κατοίκων μένει και πάλι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα ίσως για μήνες και με ένα δίκτυο τηλεπικοινωνιών σχεδόν κατεστραμμένο.

Η τραγουδίστρια δήλωσε -μιλώντας στα ισπανικά-κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου: «είναι ο ισχυρότερος κυκλώνας που πέρασε από το Πουέρτο Ρίκο τα τελευταία σχεδόν 20 χρόνια και οι ζημιές είναι φοβερές. Πρέπει επειγόντως να στηρίξουμε το Πουέρτο Ρίκο και τα άλλα νησιά της Καραϊβικής». 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.