Quantcast
ΗΠΑ και Κίνα εμβαθύνουν την οικονομική τους συνεργασία - enikonomia.gr
share

ΗΠΑ και Κίνα εμβαθύνουν την οικονομική τους συνεργασία

δημοσιεύτηκε:

Κίνα και ΗΠΑ πραγματοποιούν έναν νέο κύκλο επαφών με στόχο την εμβάθυνση της διμερούς οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας τους, ενόψει της επικείμενης επίσημης επίσκεψης στην Κίνα του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

«Αναμένουμε οι δύο πλευρές να επιτύχουν μεγαλύτερη συναίνεση σχετικά με την ανάπτυξη των σινο-αμερικανικών οικονομικών και εμπορικών σχέσεων κατά την επικείμενη επίσκεψη και τις συναντήσεις μεταξύ των επικεφαλής των δύο Προέδρων», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εμπορίου Γκάο Φενγκ στην τακτική συνέντευξη Τύπου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Τραμπ, αργότερα φέτος, ο Αμερικανός υπουργός Εμπορίου, Γουίλμπουρ Ρος, θα ηγηθεί εμπορικής αποστολής για κοινές οικονομικές και εμπορικές δραστηριότητες. Οι δύο πλευρές έχουν στενές ανταλλαγές για να υπάρξουν συμφωνίες για τις δραστηριότητες αυτές, δήλωσε ο Γκάο. Ο ίδιος εξέφρασε την ελπίδα να επιτύχουν οι δύο πλευρές θετικά και πραγματικά αποτελέσματα που θα συμβάλλουν στην υγιή και σταθερή ανάπτυξη των διμερών οικονομικών σχέσεων.


Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.