Quantcast
Το Netflix παύει κάθε συνεργασία με τον Κέβιν Σπέισι - enikonomia.gr
share

Το Netflix παύει κάθε συνεργασία με τον Κέβιν Σπέισι

δημοσιεύτηκε:

Το ένα «χαστούκι» μετά το άλλο δέχεται ο Κέβιν Σπέισι! Καθώς το σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων με τον ίδιο στο μάτι του κυκλώνα έχει πάρει διαστάσεις, ο όμιλος Netflix ανακοίνωσε πως απομάκρυνε τον δημοφιλή ηθοποιό από τη σειρά-φαινόμενο «House of Cards» στην οποία πρωταγωνιστούσε.

«Το Netflix δεν θα μετάσχει πλέον σε καμιά παραγωγή του House of Cards, αν ο Κέβιν Σπέισι συνεχίσει να εμφανίζεται στη σειρά. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την εταιρία παραγωγής MRC (που συγχρηματοδοτεί τη σειρά) το χρονικό αυτό διάστημα για να κάνουμε μια αποτίμηση και να δούμε πώς θα προχωρήσουμε», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Όπως έγινε γνωστό, το Netflix δεν θα μεταδώσει ούτε την ταινία «Gore» με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Σπέισι. Η ταινία μεγάλου μήκους που αναφέρεται στη σχέση μεταξύ ενός νεαρού άνδρα και του διάσημου αμερικανού συγγραφέα Γκορ Βιντάλ επρόκειτο να προβληθεί το 2018.

Από τις αρχές της εβδομάδας, οι κατηγορίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και επιθέσεις έχουν αυξηθεί σε βάρος του σταρ του Χόλιγουντ, βραβευμένου με δύο ‘Οσκαρ, στη Βρετανία και στις ΗΠΑ. Ορισμένες από τις κατηγορίες αυτές αφορούν περιστατικά που έλαβαν χώρα τα τελευταία 30 χρόνια και μια μεταξύ αυτών αφορά απόπειρα βιασμού ενός 15χρονου ανηλίκου.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.