Quantcast
Rentalcars: Μια online πλατφόρμα ενοικίασης αυτοκινήτων για εταιρείες του κλάδου - enikonomia.gr
share

Rentalcars: Μια online πλατφόρμα ενοικίασης αυτοκινήτων για εταιρείες του κλάδου

δημοσιεύτηκε:

Μια πρωτοποριακή υπηρεσία για μικρές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων εγκαινίασε η Rentalcars.com καθώς οι μεμονωμένες επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων, οι οποίες διαθέτουν μικρότερους στόλους, θα είναι πλέον σε θέση να αποκτήσουν μερίδιο από τα 8 εκατομμύρια ενοικιάσεων που πραγματοποιούνται ετησίως μέσω της μεγαλύτερης διαδικτυακής υπηρεσίας ενοικίασης αυτοκινήτων στον κόσμο.

Για πρώτη φορά στον χώρο, η Rentalcars.com, εγκαινίασε μια νέα διαδικτυακή υπηρεσία, το Marketplace – η οποία θα επιτρέπει σε μικρότερες επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων να περιλαμβάνονται στα αποτελέσματα παραπάνω από 95 εκατομμύρια αναζητήσεων από πελάτες που γίνονται κάθε χρόνο.

Το σύστημα Marketplace ἐχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι πάροχοι να έχουν τη δυνατότητα να μεγιστοποιήσουν την αξιοποίηση του στόλου τους και την κερδοφορία τους. Παράλληλα, θα έχουν πλήρη έλεγχο του στόλου, των τιμών, των εκπτώσεων και των πρόσθετων υπηρεσιών τους.

Ο κ. Monjur Khan, Διευθυντής της Hummingbird Motors,μιας από τις πρώτες επιχειρήσεις που έγινε μέλος, δήλωσε “Μέχρι σήμερα δεν είχαμε καταφέρει να συνδεθούμε με μεσίτες. Το Marketplace είναι εύχρηστο και μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε περισσότερες ενοικιάσεις. Πλέον έχουμε ενοικιάσεις από πελάτες στους οποίους δεν θα είχαμε πρόσβαση στο παρελθόν”.

Το Marketplace ξεκίνησε να λειτουργεί αρχικά στο Ηνωμένο Βασίλειο και τώρα διατίθεται στην Ιρλανδία, την Ολλανδία και την Κύπρο. Η Rentalcars.com σχεδιάζει να επεκταθεί σε 20 ακόμη χώρες εντός του επόμενου 12μήνου, αυξάνοντας τον αριθμό των διαθέσιμων τοποθεσιών και οχημάτων που θα διατίθενται στους πελάτες.

Η εταιρία σκοπεύει να διαχειριστεί με προσοχή τους παρόχους που εγγράφονται στην υπηρεσία, προκειμένου να εξασφαλίσει τη βέλτιστη ποιότητα υπηρεσιών προς τους πελάτες βάσει της προσφοράς και της ζήτησης.

Παρόλο που οι πελάτες που αναζητούν ενοικιάσεις αυτοκινήτων στα αεροδρόμια και τους ταξιδιωτικούς κόμβους εξυπηρετούνται ήδη καλά, ο κ. James Adams, Διευθυντής Προϊόντων & Εμπορικών Συναλλαγών της Rentalcars.com, εξηγεί το σκεπτικό του Marketplace: “Εκτός από τη μίσθωση στα αεροδρόμια και τους ταξιδιωτικούς κόμβους, διαπιστώνουμε εκατομμύρια αναζητήσεις σε άλλες τοποθεσίες – όπως στο κέντρο της πόλης και εκτός πόλης – όπου, μέχρι σήμερα, είχαμε μικρή ή και καθόλου κάλυψη μέσω των σημερινών συνεργασιών μας. Το Marketplace μας δίνει τη δυνατότητα αντιστοίχισης της ζήτησης εκ μέρους των πελατών με την προσφορά από τους παρόχους, πράγμα που πιστεύουμε ότι θα επιφέρει την άνοδο της αγοράς ενοικίασης οχημάτων, ικανοποιώντας παράλληλα τις ανάγκες των πελατών μας”.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.