Quantcast
Η Μισέλ Ομπάμα ακυρώνει το ταξίδι σε Παρίσι και Βερολίνο - enikonomia.gr
share

Η Μισέλ Ομπάμα ακυρώνει το ταξίδι σε Παρίσι και Βερολίνο

δημοσιεύτηκε:

Aκυρώνει το ταξίδι της σε Παρίσι και Βερολίνο όπου θα προωθούσε το βιβλίο της ηΜισέλ Ομπάμα, προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του 41ου προέδρου των ΗΠΑΤζορτζ Μπους του Πρεσβύτερου, ο οποίος πέθανε την Παρασκευή στην ηλικία 94 ετών.

“Είναι σημαντικό να συμπαρασταθώ στην οικογένεια Μπους για να τιμήσουμε την υποδειγματική ζωή του προέδρου Τζορτζ Μπους του Πρεσβύτερου. Ως δημόσιος λειτουργός, πατέρας και παππούς ο πρόεδρος Μπους ήταν ένα εξαιρετικό παράδειγμα για όλους μας. Το πνεύμα του καθήκοντος και η ευγένεια που τον διέκριναν θα λείψει σε τόσους πολλούς, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειάς μας. Κατά συνέπεια ματαιώνονται οι επισκέψεις μου στο Παρίσι και στο Βερολίνο. Είμαι εξαιρετικά συγκινημένη από τον ενθουσιασμό που προκάλεσαν τα απομνημονεύματά μου και αρχίζω να προγραμματίζω εκ νέου το ταξίδι μου την προσεχή χρονιά” έγραψε στην ανακοίνωσή της η Ομπάμα, η οποία σε δεύτερο μήνυμα, εξέφρασε την ελπίδα “οι αναγνώστες και οι κάτοχοι εισιτηρίων να κατανοήσουν την απόφασή μου όσον αφορά στην επιθυμία μου να παραστώ στην κηδεία του προέδρου Μπους και να μετέχουν μαζί μου στην απόδοση φόρου τιμής στον εκλιπόντα για την τεράστια συμβολή του στον κόσμο μας”.

Συνεπώς, ακυρώνεται η εκδήλωση της Τετάρτης 5 Δεκεμβρίου στο Παρίσι και της Πέμπτης 6 του μηνός στο Βερολίνο. Η επιμνημόσυνη τελετή για τον Μπους θα γίνει στην Ουάσινγκτον στις 5 του μηνός και στο Χιούστον του Τέξας στις 6 Δεκεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.