Quantcast
Ερντογάν: Η Δύση απειλεί, αλλά εμείς δεν καταλαβαίνουμε από απειλές – Θα προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας στην ανατολική Μεσόγειο μέχρι τέλους - enikonomia.gr
share

Ερντογάν: Η Δύση απειλεί, αλλά εμείς δεν καταλαβαίνουμε από απειλές – Θα προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας στην ανατολική Μεσόγειο μέχρι τέλους

δημοσιεύτηκε:

«H Δύση απειλεί, αλλά εμείς δεν καταλαβαίνουμε από απειλές. Εμείς προστατεύουμε και θα προστατεύσουμε τα δικαιώματα της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο μέχρι τέλους», δήλωσε από το Άρτβιν της Μαύρης Θάλασσας ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Μην ανησυχείτε καθόλου. Εμείς, μέχρι σήμερα δεν σκύψαμε το κεφάλι μας σαν υπηρέτες. Μόνο μπροστά στο Θεό μας θα σκύψουμε. Πουθενά αλλού», πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Ο Ερντογάν επικρίνοντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε «αχάριστο» τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου και υπογράμμισε στη συνέχεια ότι η Δύση απειλεί την Τουρκία.

«Λέει ότι στην ανατολική Μεσόγειο είναι οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Αγγλία, το Κατάρ αλλά όχι η Τουρκία. Ποια χώρα; Η Τουρκία δεν είναι, λέει… Τι αχάριστος. Δεν βλέπεις το Γιαβούζ μας εκεί, δεν βλέπεις το Μπαρμπαρός; Δεν βλέπεις την γιγάντια σημαία μας στα δύο γεωτρύπανα και στα δύο ερευνητικά πλοία; Δεν βλέπεις τις φρεγάτες μας δίπλα τους; Είμαστε εκεί με τα αεροπλάνα μας, με όλα…», σημείωσε ο Ερντογάν.

Πηγή: sigmalive.com


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.