Quantcast
Βόρεια Κορέα: Δεν θα συνεχίσουμε τις συνομιλίες για τα πυρηνικά αν οι ΗΠΑ δεν σταματήσουν την εχθρική πολιτική τους - enikonomia.gr
share

Βόρεια Κορέα: Δεν θα συνεχίσουμε τις συνομιλίες για τα πυρηνικά αν οι ΗΠΑ δεν σταματήσουν την εχθρική πολιτική τους

δημοσιεύτηκε:

Η Βόρεια Κορέα δεν ενδιαφέρεται για τη συνέχιση των συνομιλιών για τα πυρηνικά όσο οι ΗΠΑδεν εγκαταλείπουν την “εχθρική” πολιτική τους και δηλώνει ότι η Ουάσινγκτον έχει περιθώριο “ως το τέλος του χρόνου” για να λάβει πρακτικά μέτρα ώστε να “αποσύρει αμετάκλητα” την πολιτική της αυτή, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων KCNA που επικαλείται εκπρόσωπο του βορειοκορεατικού ΥΠΕΞ.

Επιπλέον, η Πιονγκγιάνγκ ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση οι ΗΠΑ να παρουσιάσουν εναλλακτικά σχέδια για τις πυρηνικές συνομιλίες, που έχουν παγώσει, εντός δύο εβδομάδων και ότι η τύχη των συνομιλιών βρίσκεται στα χέρια της Ουάσινγκτον με διορία το τέλος του χρόνου.

Οι δύο χώρες πραγματοποιούσαν συνομιλίες σε επίπεδο εργασίας στη Σουηδία, οι οποίες διακόπηκαν χθες. Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανακοίνωσε ότι αποδέχτηκε την πρόσκληση της Σουηδίας να επιστρέψει στο τραπέζι του διαλόγου με την Πιονγκγιάνγκ σε δύο εβδομάδες.





share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.