Quantcast
Το δυνατό όπλο του Ερντογάν είναι η κόρη του - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Το δυνατό όπλο του Ερντογάν είναι η κόρη του – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Σε προστάτη των Μουσουλμάνων αναδεικνύεται για άλλη μια φορά ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν.

Ο “Σουλτάνος” καταδίκασε σφόδρα τις δύο πρόσφατες επιθέσεις εναντίον γυναικών στην Κωνσταντινούπολη που φορούσαν μαντίλα.

«Σε αυτές τις προκλήσεις που γίνονται εναντίον των γυναικών μας λόγω της ενδυμασίας τους δεν κλείνουμε ποτέ τα μάτια και δε θα τα κλείσουμε» δήλωσε ο Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος προσπαθεί να περάσει την εικόνα πως η Τουρκία είναι η «προστάτιδα» όλων των Μουσουλμάνων, υπερτονίζοντας την «απειλή» της ισλαμοφοβίας.

Η κόρη του, Σουμεϊγιέ είναι το δυνατό του όπλο καθώς δηλώνει συχνά πυκνά πώς ο πατέρας της έβαλε τέλος στις απαγορεύσεις που υφίσταντο οι γυναίκες με μαντίλα.

Η συγκεκριμένη ομιλία της από το ετήσιο συνέδριο των Μουσουλμάνων των ΗΠΑ, έχει οδηγήσει πολλούς στο συμπέρασμα πως είναι η διάδοχος του Ερντογάν.

H πρώτη κυρία της Τουρκίας ισχυρίζεται πώς ζει μία ταπεινή ζωή περνώντας τον χρόνο της στην κουζίνα του παλατιού, φτιάχνοντας ξύδι από μήλα. Ωστόσο ο ξένος τύπος την χαρακτηρίζει πολυέξοδη με ακριβά γούστα την ώρα που ο Ταγίπ Ερντογάν διαφημίζει το νέο τους χαλί.


Δείτε το βίντεο από το Star:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.