Quantcast
Τορόντο: Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες από πυρά σε διαμέρισμα που είχε ενοικιαστεί μέσω Airbnb - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Τορόντο: Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες από πυρά σε διαμέρισμα που είχε ενοικιαστεί μέσω Airbnb – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Αιματηρό επεισόδιο με ανταλλαγή πυροβολισμών, σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, σε πάρτι που έγινε σε διαμέρισμα που είχε ενοικιαστεί μέσω Airbnb, στο κέντρο του Τορόντοστον Καναδά.

Όπως ανακοίνωσε το Σάββατο η αστυνομία, από τα πυρά έπεσαν νεκροί τρεις άνθρωποι και τραυματίστηκε ένας ακόμη. Ένα πέμπτο άτομα τραυματίστηκε από αιχμηρό όπλο.

Τα θύματα είναι τρεις άνδρες, ηλικίας 22, 20 και 19 ετών.

Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για την ταυτότητα των θυμάτων ή για τα αίτια του τραγικού περιστατικού. Διευκρίνισε απλώς ότι τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν στη διάρκεια μιας κοινωνικής συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε σε διαμέρισμα που είχε νοικιαστεί μέσω του Airbnb.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος του Τορόντο Τζόν Τόρι χαρακτήρισε το νέο αυτό περιστατικό «εντελώς απαράδεκτο» και τόνισε ότι είναι «αποφασισμένος να συνεργαστώ με τις ομοσπονδιακές και περιφερειακές αρχές για να καταπολεμήσω τη βία από τα πυροβόλα όπλα στην πόλη μου».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται περιστατικό με πυροβολισμούς σε διαμέρισμα που νοικιάστηκε μέσω Airbnb στο Τορόντο. Τον Ιανουάριο του 2019 ένας φοιτητής τραυματίστηκε στη διάρκεια συγκέντρωσης που είχε πραγματοποιηθεί σε διαμέρισμα που είχε νοικιαστεί μέσω της πλατφόρμας, ενώ ακόμη ένα περιστατικό σημειώθηκε τον Απρίλιο, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Εκπρόσωπος του Airbnb, τον οποίο επικαλέστηκε το τηλεοπτικό δίκτυο CTV, κατήγγειλε «την τραγωδία» που σημειώθηκε την Παρασκευή το βράδυ στο Τορόντο, επισημαίνοντας ότι η πλατφόρμα συνεργάζεται με την αστυνομία στην έρευνά της.

«Δεν ανεχόμαστε αυτού του είδους τη συμπεριφορά και απαγορεύουμε την ενοικίαση ακινήτων μέσω της πλατφόρμας μας για τη διοργάνωση εκδηλώσεων», τόνισε ο ίδιος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΦΩΤΟ: torontosun.com


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.