Quantcast
Εταιρεία πληρώνει για να παρακολουθήσει κάποιος 13 ταινίες τρόμου - enikonomia.gr
share

Εταιρεία πληρώνει για να παρακολουθήσει κάποιος 13 ταινίες τρόμου

δημοσιεύτηκε:

Εταιρεία αναζητά έναν υποψήφιο να παρακολουθήσει 13 ταινίες τρόμου και να του δώσει το ποσό των 1.000 ευρώ.
Πρόκειται για τον ιστότοπο χρηματοοικονομικών συμβούλων FinanceBuzz ο οποίος αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι αναζητά έναν «αναλυτή καρδιακών παλμών ταινιών τρόμου» για να παρακολουθήσει 13 ταινίες τρόμου διαφορετικών προϋπολογισμών και να συγκρίνει τον φόβο από ταινίες μεγάλου προϋπολογισμού και τις αντίστοιχες χαμηλού προϋπολογισμού.
Ποιες ταινίες πρέπει να παρακολουθήσει ο υποψήφιος
Ο υποψήφιος θα πρέπει να παρακολουθήσει τις παρακάτω ταινίες:

1.Saw
2.Amityville Horror,
3.A Quiet Place,
4.A Quiet Place Part 2,
5. Insidious
6.Get Out
7.The Purge
8.Paranormal Activity
9.το ριμέικ του 2018 του Halloween
10. Candyman,
11.The Blair Witch Project ,
12.Annabelle και
13. Sinister.

Τι πρέπει να γνωρίζει ο υποψήφιος
Μεταξύ άλλων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:
Οι υποψήφιοι
Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις παραπάνω τις ταινίες θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει τα 18 τους έτη και να έχουν την έδρα τους στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Οι αιτήσεις
-Η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερόμενων θα γίνεται έως τις 26 Σεπτεμβρίου στην πλατφόρμα της εταιρείας εδώ
– Η εταιρεία θα έχει επιλέξει έως την 1η Οκτωβρίου 2021 το κατάλληλο άτομο για να παρακολουθήσει τις παραπάνω ταινίες και μετά θα επικοινωνήσει μέσω email με τον επιλεχθέντα υποψήφιο.
-Εν συνεχεία η εταιρεία θα στείλει στον επιλεχθέντα υποψήφιο έως τις 4 Οκτωβρίου τη συσκευή μέτρησης FitBit που θα καταγράφει τον καρδιακό ρυθμό του, ενώ θα παρακολουθεί τις ταινίες.
Η αμοιβή
Η αμοιβή θα είναι 1.300 δολάρια ενώ συγχρόνως θα δίνεται και μια δωροκάρτα 50 δολαρίων προκειμένου να καλυφθεί το κόστος των ενοικιάσεων ταινιών του επιλαχόντος, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Γιατί επιλέγονται οι ταινίες τρόμου
Από όλους τους διαφορετικούς τύπους ταινιών που προβάλλονται στον κινηματογράφο, οι ταινίες τρόμου είναι οι πιο κερδοφόρες, ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό τους. Για να προκαλέσει ανατριχίλα στη σπονδυλική στήλη του τηλεθεατή μία ταινία δεν χρειάζονται μόνο ειδικά εφέ υψηλών προδιαγραφών και εικόνες τρόμου που έχουν παραχθεί στον υπολογιστή (CGI). Τις περισσότερες φορές, οι ταινίες τρόμου είναι τρομακτικές λόγω της ιστορίας τους … όχι του προϋπολογισμού του στούντιο παραγωγής. Το 2007 η «Μεταφυσική Δραστηριότητα» γυρίστηκε με μόλις 15.000 δολάρια και οι εισπράξεις της έφθασαν τα 193 εκατομμύρια δολάρια, σημειώνεται στον ιστότοπο.«Θα μας βοηθήσετε να ανακαλύψουμε αν ο προϋπολογισμός μιας ταινίας επηρεάζει ή όχι το πόσο τρομακτική μπορεί να είναι, φορώντας ένα Fitbit για να παρακολουθείτε τον καρδιακό σας ρυθμό ενώ παρακολουθείτε 13 film. Θα βαθμολογήσετε επίσης τις ταινίες με βάση την πρόβλεψή σας για το ύψος του προϋπολογισμού παραγωγής τους», σημειώνει μεταξύ άλλων η εταιρεία στην ανακοίνωση της .


Με πληροφορίες από financebuzz.com

Πηγή φωτό: narcity.com

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.