Quantcast
Τουρκία: Προκαλεί με φωτογραφίες αεροναυτικής άσκησης - enikonomia.gr
share

Τουρκία: Προκαλεί με φωτογραφίες αεροναυτικής άσκησης

δημοσιεύτηκε:

Συνεχίζει να προκαλεί η Τουρκία.

Το Σάββατο το υπουργείο Άμυνας της χώρας διαφήμιζε μέσω social media την αεροναυτική άσκηση “Αποφασιστικότητα 2021” που ξεκίνησε πριν από λίγες ώρες.

Ανήρτησε τις πρώτες φωτογραφίες και στη λεζάντα τους αναφέρεται μεταξύ άλλων: “Ξεκίνησε η Άσκηση “Αποφασιστικότητα 2021″, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Αιγαίο Πέλαγος και την Ανατολική Μεσόγειο”.

EUMED9: Οργή στην Τουρκία για τη διακήρυξη των Ευρωπαίων στην Αθήνα

Την ίδια στιγμή, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση για την EUMED9. Καταδικάζει τα αποτελέσματα της συνόδου και κατηγορεί την ΕΕ για άλλη μια φορά ότι «παρασύρεται» από Ελλάδα και Κύπρο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

«Τα αποσπάσματα στην κοινή δήλωση για την ανατολική Μεσόγειο, την Κύπρο και την παράτυπη μετανάστευση, όπως αυτά δημοσιεύτηκαν μετά το τέλος της συνόδου κορυφής που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 17 Σεπτεμβρίου 2021 από τα εννέα μέλη της ΕΕ (Γαλλία, Κύπρος, Κροατία, Ισπανία, Ιταλία, Μάλτα, Πορτογαλία , Σλοβενία, Ελλάδα) είναι μεροληπτικά, στερούνται οράματος και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Καλούμε τις χώρες της ΕΕ που υπέγραψαν το προαναφερθέν ανακοινωθέν να εγκαταλείψουν τη μονόπλευρη και μεροληπτική στάση της Ελλάδας και της Ελληνοκυπριακής Διοίκησης Νότιας Κύπρου, την οποία ακολουθούν τυφλά υπό το πρόσχημα της αλληλεγγύης».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.