Quantcast
Κορονοϊός: Η πόλη της Κίνας που δίνει 1.500 δολάρια σε όποιον βρεθεί θετικός - Ποια είναι η προϋπόθεση - enikonomia.gr
share

Κορονοϊός: Η πόλη της Κίνας που δίνει 1.500 δολάρια σε όποιον βρεθεί θετικός – Ποια είναι η προϋπόθεση

δημοσιεύτηκε:

Το ποσό των 1.500 δολαρίων δίνει μια βόρεια πόλη της Κίνας σε όποιον βρεθεί θετικός στον COVID-19.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του insider.com η οποία επικαλείται πληροφορίες του The Beijing News, η Χαρμπίνη δίνει το παραπάνω ποσό υπό την προϋπόθεση ο πολίτης που έχει εμφανίσει συμπτώματα του κορονοϊού να κάνει εξετάσεις για τον ιό και να πάει στο νοσοκομείο χωρίς να χρειαστεί να εντοπιστεί μέσω ιχνηλάτησης.

Σύμφωνα με το σχέδιο της κυβέρνησης της πόλης, η Χαρμπίν επιδιώκει να ανταμείψει μόνο όσους εμφανιστούν μόνοι τους σε νοσοκομείο και δίνει συμβουλές στους κατοίκους που εμφανίσουν συμπτώματα COVID-19.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της κυβέρνησης της πόλης, “συμβουλεύουμε τους κατοίκους να λαμβάνουν γνώση των ειδήσεων για το πού εμφανίζονται θετικά κρούσματα COVID-19 και να μην κάνουν αυτοθεραπεία εάν εμφανίσουν συμπτώματα COVID-19 όπως πυρετό, βήχα, πονόλαιμο, κόπωση, απώλεια όσφρησης ή γεύσης, μυϊκούς πόνους ή διάρροια. Αλλά θα πρέπει να φορέσουν μάσκα και να κατευθυνθούν προς την πλησιέστερη κλινική της περιοχής τους και να αναφέρουν πού έχουν ταξιδέψει και με ποιον έχουν έρθει σε επαφή”.



Πηγή: Insider.com

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.